Чим замінити живу ялинку

У тому випадку, якщо ви не налаштовані позбавляти життя живу ялину через двотижневі святкування, а її штучний аналог ущемляє внутрішнього естета, в такому випадку креативні види домашніх ялинок з простих засобів, які завжди в достатку під рукою, допоможуть зробити істинне свято всім мешканцям. Представлені варіанти можуть порадувати не одне дитяче серце.

Електрична гірлянда

Дуже оригінально і легко прикрашати стіну гірляндою. Так, саме такою гірляндою, якою часто обвівають ялинку. Залишається тільки викласти її з дотриманням визначеного візерунка, він повинен нагадувати форму ялинки.

Викладати гірлянду потрібно у формі повторюваних трикутників, а потім включити в розетку. Таке приміщення стане надзвичайно святковим, кімната відразу стане набагато яскравішою. В інтер’єрі дитячої кімнати силует ялини з гірлянди стане невід’ємною частиною всього інтер’єру.

Інвентар родом з кухні

Дана варіація ялинки для приміщення кухні припускає підвішування кухонного приладдя на стіну у формі ялини. Просто непотрібно створювати ялинку з дуже крихких предметів, наприклад улюблених чашок. Ідеально підійдуть предмети, що не ушкодяться, наприклад пластикові вироби, металеві або дерев’яні. Настільки оригінальний витвір добре запам’ятається завітавшим в будинок на свято людям.

Сухі прутики і гілочки

Спільна з дитиною робота над створенням такої ялинки може перетворитися на справжній урок творчості або розвиваючої захоплюючої гри. Для початку потрібно задатися метою і в процесі прогулянок шукати сухі палички і прутики.

Ще знадобитися одна невелика гірлянда, фарби і кілька небитких іграшок. Старший повинен подумати над тим, як по наростаючій закріпити на стіні зібрані раніше палички, а дитина повинна зайнятися їх подальшим прикрашанням.

Будівельні матеріали

Для створення ялинки в побутових умовах цілком згодяться навіть зовсім невибагливі матеріали або їхні залишки. Прекрасно підійде будівельний піддон, паркетні плашки, старі уламки дощок. Все це в гармонійній укладці може удостоїтися статусу основного атрибуту усіх новорічних свят.

Зовсім не тривіальне ідея, яка може стати справжнім шедевром в галузі дизайну. Такий спосіб облаштування ялинки припаде до смаку досить яскравим особистостям, які люблять привертати увагу чимось незвичайним, а також тим, хто хоче продемонструвати світу і гостям свій креативний розум і тонке почуття гумору.

Гудзики і нитки

Для тих, хто славиться своїм рукоділлям, винайдений наступний варіант облаштування ялинки. Для цього знадобляться нитки, а також більшість інших приналежностей для шиття. Створення святкової атрибутики знаходиться в руках у справжніх майстринь.

За допомогою ниток можна зробити не тільки плоскі обриси святкового дерева, а й варіант в 3D. Для макета 3D ялинки потрібно застосувати конусну основу, на яку варто нашити гудзики, клубки з нитками або помпони.

Кольоровий папір

Найбільш простим варіантом облаштування святкового дерева з підручних засобів буде – ялинка з валиків. Їх можна зробити за допомогою декількох кольорів пакувального паперу. Досить цікавий і варіант ялинки з книг, які викладені з дотриманням її форми.

Ідей з виготовлення штучної ялинки так багато, що завжди є з чого зробити вибір. Як завжди ще залишається безліч нереалізованих і не придуманих варіацій, але це все залежить від вашої фантазії.

Застосування подушок і іграшок у виготовленні ялинки

Для чого витрачати кошти на купівлю ялинки, якщо іграшки можна просто вцепити на поверхню стіни – таке гасло у даного творчого варіанту. При першому розгляді стає ясно, що можна застосовувати далеко не тільки ялинкові іграшки. Прекрасною ідеєю буде використання будь-яких дрібних предметів з домашнього побуту, вінтажних аксесуарів, дитячих іграшок, а також предметів, які можуть викликати дуже ніжні і трепетні асоціації далеко не тільки у мешканців будинку.

Для любителів сну і тих, хто хоче відпочити за святкові дні, можна звести ялину з подушок, яка буде розташовуватися просто на вашому ліжку або дивані. Ідей для спорудження ялинки дуже багато, тому все залежить тільки від смакових і стилістичних уподобань господарів будинку.

Джерело: mebli24.com

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини