Киянка за ноги впіймала чоловіка, який випав з 9 поверху

Жителька Святошинського району Києва 56-річна Ольга Михайленко дивом врятувала свого сусіда Володимира Блискуна – жінка впіймала чоловіка, коли той пролітав повз її балкон.

Про це повідомляє Телеканал новин “24” із посиланням на “Факти”.

За словами чоловіка, він курив на балконі, поки на нього кричала дружина. Згодом він переліз на зовнішній бік балкону та сказав, що вистрибне, якщо його супутниця не заспокоїться.

Насправді, звичайно, не збирався цього робити – дев’ятий поверх все-таки! Сказав просто, щоб вона злякалася і припинила сварку, але коли я спробував залізти назад на балкон, нога зісковзнула, шльопанець полетів вниз – і я зірвався. Встиг вхопитися руками за край бортика, повис на кілька секунд, а потім пальці розчепилися,

– розповів Блискун.

На щастя чоловіка, у цей момент 30-річний син Ольги сказав матері, що над балконом висять чиїсь штани. За словами жінки, вона підійшла подивитися, що то і зрозміла, що то ноги сусіде зверху.

Я не встигла нічого подумати – в наступну секунду він зірвався. Як мені вдалося зловити його на льоту, я навіть уявити собі не можу. Але факт залишається фактом: коли він пролітав мимо, я схопила його за литки. Після цього він перекинувся догори дригом і завис,

– сказала жінка.

Рятівниці довелося протримати чоловіка в руках півгодини, поки не прибула допомога. Вона розповіла, що за цей час вже не відчувала рук і боялась випустити сусіда.

Жінка врятувала чоловіка, який зірвався з 9-го поверху

Жінка врятувала чоловіка, який зірвався з 9-го поверху

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини