Чотири стихії України показали з висоти пташиного польоту у вражаючому відео

У мережі вийшов коротенький ролик Чотири стихії про подорожі з висоти пташиного польоту Україною. Відео опубліковано на каналі МОЯ КРАЇНА.

«Фільм Чотири стихії став підсумком двох сезонів безпрецедентного проекту Моя країна. Прекрасна і незалежна і охопив найбільш видовищні краєвиди. Відтепер ви можете не тільки побачити Україну з висоти пташиного польоту, а й почути, як віє вітер на Говерлі, біжить карпатський струмок і співають пташки у лісі», – йдеться у описі.

2 роки тому ми вирушили країною, якої, до цього, по суті, не бачили. Адже у вас теж так буває, коли дивне, величне, вражаюче ви сприймаєте як належне. Коли проходите повз явища, магічні, природні, або людські витвори, які б могли надихати та надавати сил. Коли кольори такі різні: яскраві або пастельні, глибокі або різкі – лишаються непоміченими. Коли краса нерукотворна, натуральна, яка існувала протягом століть, дивує вас, ніби ви бачите її вперше. І природа така чиста, така наївна, така, будемо чесні, ідеальна. Фільтрує свідомість, прибирає проблеми, підказує рішення. І стає очевидним, що речей, до яких ми звикли, не було б, якби не поля, водоспади і гори. Якби не тисячолітня сила, якби не ця краса. Ми вражені тобою, Україно!

Джерело: vsviti.com.ua

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини