Uber знову підняв ціни у Львові і запровадив похвилинну тарифікацію

Компанія Uber внесла зміни до розрахунку вартості і ввела додаткову оплату за кожну хвилину в дорозі з моменту початку поїздки. Вартість послуг таксі зросла у всіх містах України, де працює Uber, проте найдорожче тепер ці послуги обійдуться львів`янам.

Uber оголосив про підвищення тарифів 9 червня, цього ж дня по обіді ці тарифи вступили в силу, повідомляє Lowcost Avia. При цьому у кожному з українських міст Uber застосовує різну цінову політику.

«З 9 червня ми переглядаємо тарифи на поїздки з uberX, щоб залучити більше водіїв до платформи. Кожна хвилина з моменту початку поїздки коштує від 0,30 до 1 грн додатково до тарифікації відстані», – йдеться у повідомленні Uber про підвищення тарифів.

Тарифи, що зазнали змін виділено жирним шрифтом.

Нові тарифи означають, що клієнтам Uber доведеться більше платити у випадку заторів, які часто трапляються у Львові. З іншого боку, у компанії вважають, що такі умови дозволять залучити більше водіїв, що дозволить зменшити час очікування та знизити динамічні коефіцієнти в час пік.

Нагадаємо, що це вже друге підвищення тарифів Uber, який запустився у Львові в лютому 2017 року. У квітні Uber вже піднімав мінімальну вартість проїзду з 14 до 25 грн.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини