А Ви чули, як Тото Кутуньо співав Червону Руту у Львівській Опері?

© Руслан Литвин | gastroli.com.ua

Музика, на якій виросло не одне покоління…

© Руслан Литвин | gastroli.com.ua
© Руслан Литвин | gastroli.ua

Секс-символ світової сцени у Львові! Йому 73, він переніс тяжку хворобу, але продовжує гастролювати по світу і підкорювати серця жінок різного віку. Його пісні знайомі не одному поколінню, в них міститься ціла епоха.

© Руслан Литвин | gastroli.com.ua
© Руслан Литвин | gastroli.com.ua

А 15 листопада Львів отримав можливість почути легендарного Toto Cutugno. На сцені пройшло все його життя – більше півстоліття виступів. Мільйони відданих жіночих сердець, що стало запорукою популярності Тoto Сutugno і сьогодні, і ще на багато років вперед.

Toto Cutugno виконав не лише авторські пісні на рідній італійській, але й здивував “Червоною рутою”

У дитинстві він з легкістю самостійно освоїв чотири музичних інструмента: саксофон, гітару, ударні та клавішні. У сукупності з проникливим італійським тембром з хрипотою – а його ні з ким не сплутаєш! У 19 років він відправляється в якості барабанщика з ансамблем G-Unit в піврічній турне по світу. До цього досить тривалий час відіграв на ударних у різних місцевих гуртах. Після повернення в Італію Тото створює свою команду, починає активно гастролювати і складати музику.

© Руслан Литвин | gastroli.com.ua
© Руслан Литвин | gastroli.ua

Він стає частим учасником фестивалів і конкурсів (переможець Євробачення в 1990-м). Якщо шанувальникам він відомий своїми романтичними баладами, то у вузьких колах він став користуватися повагою і шаною завдяки вмінню писати не менш якісні мелодії і тексти для інших виконавців, не боячись конкуренції. Найбільш зоряні його “клієнти” – Адріано Челентано і Джо Дассен.

j6nahoqwany1

З кожним з них вийшли десятки спільних робіт. А у листопаді 2010 року Тото Кутуньйо приїздив з гастролями до Києва, де виступив спільно з сином Адріано Челентано — Джакомо. Цікаво, що Кутуньйо заспівав там “Червону руту” В. Івасюка.Рік за роком Кутуньйо розширює територію гастролей, виступає дуетом із зірками світової величини, освоює телебачення. Стає героєм мільйонів фото і відео. Так – аж до 2009 року. Сім років тому співак переніс серйозну хворобу, відійшовши на час від концертної діяльності. Але вже через півроку повернувся до колишнього графіка. І сьогодні продовжує роз’їжджати з концертами, перетинаючи континенти.

© Руслан Литвин | gastroli.com.ua
© Руслан Литвин | gastroli.ua

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини