Можливо, Ви ще не знаєте: центр Львова обладнали 150 точками доступу до Wi-Fi

Львів віртуальний © LeNovator

На території від вул. Університетської до вул. Підвальної та просп. Шевченка можна скористатися безкоштовними точками Wi-Fi-доступу.

Розгортання бездротової інфраструктури доступу в Інтернет здійснювалося в рамках спільного проекту міської ради Львова та телекомунікаційної компанії “ВОЛЯ”. Провайдер запевняє, що швидкість передачі даних достатня для перегляду відеороликів на різних інтернет-сервісах і здійснення дзвінків по “Skype”, пише Zaxid.Net

Точки доступу до безкоштовного Wi-Fi називаються “Lviv Volia Wi-Fi”. Вони працюють в двох частотних діапазонах – 2,4 і 5 ГГц. Щоб скористатися безкоштовним міським Wi-Fi в центральній частині Львова, необхідно вибрати зазначену мережу і подивитися короткий рекламне оголошення для подальшого підключення.

За словами начальника IT-управління міської ради Тимофія Александронця, це тільки перший етап проекту:

“Зараз, якщо розділити центр міста на умовний квадрат, то інтернетом забезпечена територія від проспекту Шевченка – ЛОДА – Оперного театру до університету імені Івана Франка. Надалі ми також плануємо забезпечити інтернетом і віддалені райони міста”.

Безкоштовний доступ до Wi-Fi © vk.com

Джерело: zahid.net

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини