Зірки розповіли про Скрябіна у зворушливому відео

17 серпня українському музикантові Кузьмі Скрябіну виповнився б 51 рік.

Спеціально до цієї події на YouTube-каналі Люкс Фм вийшов спецвипуск програми СЛАВА +, в якому взяли участь друзі і колеги загиблого музиканта – співачки Наталя Могилевська, Ірина Білик і Руслана, телеведучий Ігор Кондрадюк, співак Дзідзьо –  пише Gazeta.ua

Артисти поділилися історіями, пов’язаними з Кузьмою, та згадали трагічний день, який забрав життя музиканта.

Дзідзьо розповів, як познайомився з Андрієм. За словами Михайла Хоми, це було на фестивалі “Молода Галичина”, де він отримав першу премію.

“Біжу з першого поверху на другий, бачу – спускається він по сходах вниз. Я питаю: Андрій, а що зробити, щоб люди любили тебе і бути популярним? А він каже: Просто напиши гарну пісню, щоб людям сподобалася, бажано веселу”, – згадав співак. Сказав, що завдяки цим словам він зміг побороти свою сором’язливість і повірити в себе.

Ірина Білик зізналася, що їхня дружба з Кузьмою почалася після спільного туру. Співачка досі вважає Андрія українським секс-символом.

“Він єдиний, хто є секс-символом в України, тому що він гарний, сексуальний і спілкувався з жінками, як мачо. Він підбирав такі слова, що не закохатися було неможливо. Я просто знала, що у нього є Світлана, тому я була його подругою”, – зізналася співачка.

Наталя Могилевська розповіла, що був період, коли у них з Кузьмою були непрості стосунки.

“Коли ми працювали в передачі “Шанс” там було дуже багато всього. Наші стосунки були дуже близькі … Я не можу сказати, що вони були занадто складні, просто Кузьма іноді так жорстко жартував, а у мене щодо самої себе почуття гумору відсутнє” , – згадує співачка.

Ігор Кондратюк поділився спогадами про те, як Кузьма вчив його їхати по Болгарії.

“Я можу показати, як він мене вів по Болгарії туди, куди мені було потрібно. Я їхав по Румунії, а мені весь час приходили карти, куди звернути і як їхати. Я вирішив цю переписку не видаляти, тому що це пам’ять про Андрія” , – розповів шоумен.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини