5 серіалів, які варто подивитися цієї осені з кавою та під теплим пледом

5 серіалів, які варто подивитися цієї осені з кавою та під теплим пледом фото: DepositPhotos

Попереду найхолодніший місяць осені – листопад. Ви вже подбали про запаси чаю чи кави? Варто також підготувати список фільмів і серіалів – must  see холодними осінніми вечорами. Зігрівайтеся гарячими напоями чи обіймами коханих і вмикайте першу серію серіалу, який, можливо, стане Вашим улюбленим.

«Чужоземка»

Це сага про кохання між Клер Рендолл і Джеймі Фрезером. Їхнім почуттям ні час, ні простір не можуть стати на заваді.

Після закінчення Другої світової війни британська медсестра Клер їде з чоловіком до Шотландії. Але під час цієї подорожі стається дивна подія  – Клер переноситься з XX століття у 1743 рік, де і знайомиться з чоловіком, який стане її коханням на усе життя… Колориту фільму надає також те, що усі події відбуваються у Шотландії – у старовинних замках та найпрекрасніших куточках цієї країни.

Непервершена гра шотландця Сема Г’юена і моделі та акторки Катріони Белфі точно вразить серця глядачів, які люблять мелодрами…

«Розповідь служниці»

Події відбуваються у США – у вигаданій республіці Гілеад. У країні панує диктатура.  За безпеку в країні відповідають офіцери. Однак з невідомих причин їхні дружини перестають вагітніти. Влада вирішує цю проблему, створивши спеціальний табір, у якому поселяють жінок-служниць. Саме їм доведеться виношувати і народжувати майбутніх офіцерських дітей.  Головна героїня серіалу Офферд (Елізабет Мосс) теж потрапляє у такий табір, одна вона не готова розпрощатися зі своєю дитиною і  докладає максимум зусиль, щоб втекти з табору і  її знайти.

«Це ми»

Серіал про звичайних людей, історії їхнього життя. Спільне у них одне – дата народження. Кожен з героїв намагається змінити своє життя. Хтось – схуднути, хтось – віднайти батька, який покинув у дитинстві. Глядач неначе підглядає у шпарку за життям інших, у якому, однак, дуже часто виникають непередбачувані події та обставини чи виринають шокуючі факти.

Серіал відзначено Золотим Глобусом та Премією Гільдії акторів.

«Велика маленька брехня»

В основі сюжету – роман австралійської письменниці Ліан Моріарті. У серіалі зображено життя трьох жінок, які товаришують, а їхні діти ходять у один дитсадок. Кожна із героїнь – зі своїми принципами і «тарганами» у голові.

На одному із заходів зі збору коштів для дитсадка відбувається загадкове убивство.  Чи причетні до нього Селеста, Медлін і Джейн? Які «скелети у шафі» вони приховують?

Серіал варто переглянути прихильникам блискучої акторської гри Різ Візерспун, Ніколь Кідман, а також Шейлін Вудлі.

«Батьківщина»

Елементи трилера є і у цьому серіалі. А загалом у ньому є все – і шпигуни, і ЦРУ,  і  боротьба з тероризмом, і кохання, і зрада, і боротьба із самим собою. До речі, щодо останньої – акторці Клер Дейнс у ролі шпигунки Кері дуже добре вдалося відтворити боротьбу жінки зі своїми страхами, психозом, медикаментозною залежністю. До речі, Клер за цю роль отримала Золотий Глобус, а серіал загалом здобув чимало нагород і та популярність серед глядачів.

Автор: Роксоляна Панич

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини