19 травня, Львів – Місто професій

Кожен з нас відчуває, як стрімко змінюється світ, як на зміну одним цінностям приходять інші. І для кожного з нас важливо сформувати правильну координату цінностей у власних дітей, щоб їхнє життя було реалізацією потенціалу.

19 травня в парковій зоні ім. І. Франка, вже п’ятий рік поспіль відбудеться національний проект «Місто професій». Організатори дуже прискіпливо ставляться до вибору «роботодавців» для дітей. Адже від них залежить, яке уявлення складеться у дитини про ту, чи іншу професію.

Генеральним партнером цьогорічного заходу виступить інвестиційно-девелоперська компанія Avalon Inc. Майданчик компанії буде найбільшим і презентуватиме відразу кілька професій. Місія компанії співпадає з цінностями проекту «Місто професій» – це піклування про дітей та реалізація їх мрій.

Це наймасштабніший профорієнтаційний проект в Україні, участь у якому можуть брати діти віком від 3 до 18 років. На вході до паркової зони кожна дитина зможе отримати паспорт та «влаштуватись на роботу». Ознайомлювати діток з особливостями кожної професії будуть справжніфахівці своєї справи – поліцейські, рятувальні-пожежники, будівельники, лікарі, фармацевти, футболісти та ін.

Головна мета проекту – продемонструвати дітям можливості дорослого світу. Щоб кожен мав змогу обрати в майбутньому не просто професію, а улюблену справу.

Запрошуємо усіх охочих у суботу 19 травня у парк ім. Івана Франка з 12.00 до 16.00.

Ініціатором та організатором заходу виступає Міжнародний діловий журнал «Community» та Благодійний фонд «Місто професій» в особі керівника Тетяни Люльки.
Співорганізатор – «Об’єднання «Самопоміч».
Генеральний партнер у місті – інвестиційно-девелоперська компанія Avalon Inc.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини