Зі Львова може літати іспанський лоукостер

Керівниця львівського аеропорту Тетяна Романовська розповіла про співпрацю з європейськими лоукостерами.

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького веде перемовини з іспанською авіакомпанією Vueling. Про це інформує ЦТС із посиланням на керівницю львівського летовища Тетяну Романовську.

Про це розповідає Твоє місто.

«Поки що ми маємо три напрямки, які відкриває Wizz Air, і тому фактично інші лоукости будуть дивитися, як працюють вони. Зокрема EasyJet обслуговує переважно англійський ринок, на який якраз виходить Wizz Air. Eurowings — німецький лоукост. Але Дортмунд і Берлін вже також зайняті Wizz Air. Щодо Іспанії, то тут вільніше. І ми ведемо переговори Vueling», — розповіла про співпрацю з європейськими лоукостерами Тетяна Романовська.

Крім цього, керівниця львівського аеропорту повідомила, що авіакомпанія Qatar Airways також зацікавилася аеропортом «Львів» та приїде оглядати інфраструктуру летовища після потепління.

Авіакомпанія Vueling на українському ринку наразі виконує прямі рейси з київського аеропорту Жуляни до Барселони та Риму. За дослідженнями, лоукостер вважають одним із найбезпечніших авіаперевізників світу.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини