Живі кролики та квест-кімната. Чим дивуватиме Великодній ярмарок — 2018 у Львові

Окрім традиційних атракцій, поблизу Оперного театру встановлять величезну писанку.

Цього року Великодній ярмарок у Львові, традиційно від Оперного театру до пам’ятнику Шевченкові) працюватиме з 4 квітня по 13 травня. У робочі дні ярмарок функціонуватиме з 11:00 до 22:00 год., а у вихідні та святкові дні — з 10:00 до 23:00. Відповідне рішення затвердили сьогодні, 23 березня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

Про це розповідає Твоє місто.

Окрім традиційних крамничок декору, етно-шоурумів, цього року для дітей до 14 років облаштують квест-кімнату, а поблизу Оперного театру встановлять шестиметрову писанку в етно-стилі, біля якої облаштують живий куточок із кроликами.

«Квест-кімната розрахована на дітей 14-15 років. Вхід відбуватиметься по групах і коштуватиме від 20 до 50 гривень. Адміністратор-гуцул розповідатиме легенду та даватиме завдання на кмітливість і логічне мислення. В результаті команда має знайти у квест-кімнаті великодню писанку», — розповіла у коментарі Tvoeimisto.tv арт-директорка компанії ТзОВ «Львівські ярмарки» Ольга Гренюх.

Крім цього, на території ярмарку, вздовж алеї, облаштують 22 святкові арки та замінять вивіска і зовнішнє оформлення ярмарку.

Перед офіційним відкриттям ярмарку для відвідувачів проведуть майстер-клас із декорування великоднього кошика. На період Страсного тижня, з 4 по 7 квітня, організатори ярмарку пообіцяли утриматись від проведення розважальних заходів та виконання музичних творів.

Організатором щорічного Великоднього ярмарку у Львові є ТОВ «Львівські ярмарки», а охорону поблизу атракцій забезпечуватиме Муніципальна варта.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини