У Львові учням у маршрутках та тролейбусах дозволили їздити безкоштовно

Депутати Львівської міської ради дозволили учням шкіл їздити у маршрутках безкоштовно. Зазначимо, що проти цієї ухвали висловився мер Львова Андрій Садовий.

«За» проголосувало 30 депутатів ЛМР.

«Встановити безкоштовний проїзд учнів на автобусних маршрутах загального користування та електротранспорті м. Львова щоденно з 7:00 до 20:00 год за винятком вихідних, святкових днів і канікул, який діє за наявності учнівського квитка. Перевізникам, які надають послуги з перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування м. Львова, забезпечити безкоштовне перевезення учнів загальноосвітніх шкіл та учнів навчальних закладів, підпорядкованих Львівській обласній раді у м. Львові. Львівському комунальному підприємству «Львівелектротранс» забезпечити безкоштовний проїзд учнів у електротранспорті без обмежень при наявності учнівського квитка», – йдеться в ухвалі.

Як писав «Вголос», сьогодні депутати Львівської міської ради вже проголосували за те, що учні можуть їздити у громадському транспорті із знижкою 50% за наявності документу, який підтверджує, що дитина навчається у школі.

Джерело: «Вголос»

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини