Жан Рено в захваті від озера Синевир, а от закарпатська кухня актору не до вподоби

Вже тиждень на Закарпатті на озері Синевир тривають зйомки фільму «Останній крок», головну роль в якому зіграє відомий актор Жан Рено. Це буде остання кіноробота 70-річного актора. «Останній крок» – це спільний проект України та Франції.

Незважаючи на сильні морози, актори знімаються на фоні засніжених Карпат в історії про самотнього кілера. Продюсери ледве встигають відбивати Рено від прихильників – місцеві жителі та карпатські туристи пробираються до готелю та ресторанів, аби взяти автограф  і зробити селфі з зіркою. Якщо вдається пробратися до нього крізь охорону, Жан Рено в автографі не відмовляє. Він у захваті від краси українських Карпат, а також – від професіоналізму наших кіношників, – про це продюсери фільму Олег Герман та Оліас Барко розповіли в ексклюзивному коментарі кореспондентові Укрінформу, – пише ZIK

«Зйомки в Карпатах ще тривають на цьому тижні, ми відпрацювали вже три дні, незважаючи на сильні морози, – температура опускається нижче 20 градусів, це дається взнаки, бо в Карпатах за планом ми відпрацьовуємо екстер’єрні зйомки, згодом у Києві зніматимемо в павільйонах, – розповідає Олег Герман. – Навіть при таких екстремальних умовах на Синевирі акторам та знімальній групі добре працюється. Хоча сьогодні от відігрівали руки змерзлій під час зйомок Сарі Лінд. А от Жан Рено, зокрема, у захваті від краси засніжених Карпат і самого унікального гірського озера.

З його слів, Синевир – це ідеальне місце для сценарію цього фільму, – цитує кінозірку пан Герман, – На територію, де ми працюємо, фани умудряються проникати під виглядом туристів, або просто будь-якими способами намагаються пробратися до Жана Рено – в готелі, де живе знімальна група, у ресторані, куди ходять обідати і вечеряти, – каже Олег Герман. – Ми його, звісно, від таких сторонніх контактів оберігаємо, як можемо – все-таки, людина в досить поважному віці – цьогоріч Жану Рено виповнюється 70. Але якщо фани таки до нього дістаються, актор радо дає автографи. Кільком прихильникам творчості Рено вдалося навіть зробити селфі з ним на згадку». 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини