У Львові біля смітника знайшли живу ігуану

У Львові у вівторок, 13 лютого, на вул. Науковій жінка знайшла ігуану. Про це Марія Петришин повідомила на своїй сторінці у Facebook.


Львів’янка знайшла на вул. Науковій ігуану

«Люди, знайшла біля смітника… Не знаю, що з нею робити… вдома песик і котик…», – написала вона та опублікувала фото рептилії.

Про це розповідає ZAXID.NET.

Під дописом львів’янки розгорнулася дискусія з-приводу того, де можна прилаштувати ігуану. Кілька людей висловили бажання взяти її до себе додому.

Оскільки жінці потрібно було йти на роботу, за порадою знайомих, вона відвезла ігуану у дитячий розважальний центр «Веселка» в ТРЦ «Південний», де є умови для утримання тварин.


Ігуана знайшла нову домівку

За інформацією Марії Петришин, ігуана надалі житиме саме там. Її оглянув ветеринар, тварина заспокоїлася і поїла. Її помістили у вольєр, в якому мешкає ще одна ящірка.


Ігуану прилаштували у дитячий розважальний центр

Відомо, що «ігуана звичайна» родом з Латинської Америки. Довжина тіла рептилії сягає 1,7-2 м, при цьому три чверті довжини становить згорнений у кільце хвіст. Під потужним підборіддям ігуани висить трохи стиснутий з боків горловий мішок, який особливо чітко виражений у самців. Живуть ігуани до 15-20 років. Харчуються комахами, безхребетними, листям, плодами.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини