У Львові за підгодовування пташок обіцяють подарунки

Львівська облдержадміністрація запустила флешмоб #ягодуюптахів. У департаменті екології та ресурсів просять, щоб львів’яни робили годівнички з їжею для птахів. За фото пташок в годівничках обіцяють заохочувальні призи.

Про це повідомляє lviv.com.

Фото потрібно опублікувати у Facebook з тегом #ягодуюптахів, і позначити в дописі департамент екології та природних ресурсів ЛОДА.

У повідомленні йдеться: “З метою допомоги птахам, коли їм самостійно складно знайти їжу, департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації розпочинає флешмоб #ягодуюптахів. Умови флешмобу: потрібно опублікувати фото на тему підгодівлі тварин, оригінально його підписати та опублікувати його у соціальній мережі Facebook з хештегом #ягодуюптахів та позначити в дописі Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації. Також фото на тему «Я годую птахів» можна надсилати на нашу сторінку в фейсбук або на пошту: [email protected]

Екологи просять покласти у годівничку пшоно, просо, овес, пшеницю, не солене сало, сухофрукти, сушені ягоди горобини, кукурудзяні зерна, терті яблука.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини