До Львова прибудуть Порошенко та генерал-губернаторка Канади

18 січня до Львова з приїжджають Президент України Петро Порошенко та генерал-губернаторка Канади Жулі Пайєтт. Про це повідомляє Interfax-Україна, з посиланням на прес-службу прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

Як йдеться у повідомленні, канадська генерал-губернаторка прибуває до Львова ще у середу, 17 січня, проте офіційні заходи заплановані наступного дня.

Вранці в 18 січня Жулі Пейєтт і начальник штабу оборони Канади генерал Джонатан Венс планують відвідати Меморіал полеглим в АТО, а після цього – зустрітися з представниками Збройних сил України та Канади в Академії Військової служби правопорядку.

Цього ж дня до Львів відвідає Президент України Петро Порошенко, який має зустрітися із Жулі Пейєтт у Палаці Потоцьких. Сторони планують обговорити двосторонні відносини між Канадою та Україною та підтвердити підтримку України Канадою.

Пізніше генерал-губернаторка Канади відвідає Міжнародний центр миротворчості та безпеки у с. Старичі Яворівського району Львівської області, щоб побачити операцію Unifier у дії, метою якої є надати військову підготовку та допомогу в нарощуванні потенціалу Збройних сил України.

За інформацією Патрульної поліції Львівської області, рух у місті перекривати не планують.

Джерело: lviv1256.com

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини