Відеоблогерка-водійка трамваю зі Львова мріє про срібну кнопку від Youtube

Роботи Лідії Філіпчук оцінюють гідно і професійні блогери.

У Львові жінка-водій трамвая створила канал на YouTube про життя на колії
жінка-водій трамвая створила youtube-канал. Туди завантажує відео, які знімає під час роботи. Фільмує і приємних пасажирів, і водіїв-порушників, які перешкоджають руху, йдеться у ТСН.12:00.

Одного разу її камера зафіксувала кермувальника, який припаркувався неправильно. І це відео навіть використали у суді як доказ. ТСН дізналась, чи  упізнають вже блогерку її пасажири та як ставляться до такого захоплення у Львівелектротрансі.

За кермом трамвая Лідія Філіпчук уже сорок років. А от блогером стала лише три роки тому. Згадала, що за освітою журналіст і почала знімати свої поїздки коліями  Львова.

Під час руху жінка не розмовляє, бо заборонено. На зупинці пояснює – не хоче бути порушницею, як ті, кого вже прославила на своєму youtube-каналі. Недисципліновані водії трапляються часто.

Знімання трамвайного блогера не лише розважальні, а й корисні. Одного разу її камера зафіксувала порушення правил дорожнього руху і ці кадри стали доказами у суді. Водія, який заблокував рух трамваїв на тривалий час, зобов’язали компенсувати збитки.

Серед півтисячі підписників Лідії і відома львівська тревел-блогер Маряна Романяк. Каже, найперше, що підкупає на каналі водійки трамвая, – щирість. Бо глядач відчуває, коли з ним фальшиві.

Чи не найбільше Лідія Филипчук мріє про срібну кнопку від youtube, яку дають за  100 тисяч підписників. Заради цієї мети керівники трамвайного блогера навіть готові оплатити їй курсі підвищення кваліфікації. Не водійської – а блогерської.

Джерело: ТСН

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини