Святвечір у Львові: куди можна піти із сім’єю 6 січня, щоб по-справжньому відчути дух Різдва і цікаво провести час

Свята Вечеря у переддень Різдва, 6 січня, збирає за столом усю велику родину. В цей вечір на стіл ставлять 12 пісних страв, але попри те, що всі страви пісні – цю вечерю ще називають “багатою”. Святвечір – вечеря перед Різдвом, яка припадає на останній день Різдвяного посту. Ввечері 6 січня, з появою першої зірки на небі, вся родина збирається за Святою вечерею. На столі обов’язково повинні стояти 12 пісних страв на Святвечір. Чіткого переліку страв – немає. Але обов’язковими вважаються: кутя, узвар, борщ, вареники та випічка. Традиційні солодощі – це пампухи з маком, варенням чи какао.

032 підготував для Вас інформацію, куди можна піти із сім’єю 6 січня, щоб по-справжньому відчути дух Різдва, зануритись в атмосферу свята і цікаво та весело провести час.

Завітайте на урочисте встановлення Різдвяного дідуха

6 січня об 12:00 на площі Яворського,1, що у центрі Львова, урочисто встановлять Різдвяного дідуха. Дійство, як і кожного року, буде чудовим та цікавим.

Послухайте різдвяний концерт в Оперному театрі

За участю хору та симфонічного оркестру у Львівській опері відбудеться різдвяне дійство «З нами – Бог! Розумійте, народи!» – одноіменний різдвяний концерт, який поєднує українські колядки, різдвяні й новорічні пісні народів світу. Розпочнеться він о 12:00. Вартість квитків від 40 до 200 гривень.

Завітайте на Святвечір в Італійському дворику

З 14:00 до 19:00 в Італійському дворику відзначатимуть Святвечір. Кожен, хто прийде туди, зможе скуштувати багато традиційних страв, які готуватимуть працівники ресторану, який розташований в італійському подвір’ї.

Зробіть селфі на виставці льодових скульптур


фото: https://www.facebook.com/yarmaroklviv/

Нещодавно на площі Ринок завершився Конкурс льодових скульптур. Зараз усі роботи ще стоять під відкритим небом, їх можна оглянути, а ще зробити на їхньому фоні селфі.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини