Куди полетіти зі Львова у новому році: 5 популярних авіанапрямків

Настав новий рік, а разом із ним — і можливості відвідати країни світу. Ми пропонуємо вашій увазі перелік популярних напрямків, куди можна відправитись із Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького. Про це розповідає сайт 032.ua.

Польща

Одразу кілька міст у Республіці Польща відкриті у січні для українців: компанія Wizz Air пропонує рейси у Вроцлав, Ґданськ і Катовіце від 650 грн, а компанія LOT Polish Airlines – у Вроцлав, Ґданськ, Краків та Варшаву (квитки у дві сторони коштують від 3875 грн).

Швейцарія

А ось із квітня 2018 року буде доступний переліт до Базеля (Швейцарія) через Вроцлав (Польща). Компанія Wizz Air пропонує 4 квитки (одразу у дві сторони) від 80 євро з урахуванням тижневого перебування за кордоном.

Німеччина

Компанія Lufthansa має прямий рейс зі Львова до Мюнхена, який обійдеться від 8112 грн у дві сторони. А Wizz Air’ом можна долетіти до Берліну (від 2909 грн).

Австрія

Прямим рейсом до Відня можна долетіти літаком від Austrian Airlines. Вартість такої подорожі обійдеться від 236 доларів.

Італія

Одним із найпопулярніших напрямків серед українців залишається Італія. Авіаперевізники пропонують рейси до Болоньї та Риму (компанія МАУ, вартість від 4971 грн), а також до Мілану, Бергамо, Неаполю і Венеції (компанія Ernest Airlines, вартість від 67 євро).

Більше інформації про актуальні рейси зі Львова можна знайти на офіційному сайті Міжнародного аеропорту ім. Данила Галицького.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини