У Львові відкрили перший у світі Battleroom. Як це працює?

Відвідати унікальний вид розваг, якого ще не було у світі, можна тільки у Львові. #Battleroom об’єднав в собі елементи комп’ютерних ігор, квест-кімнат, кінотеатрів, ігрових симуляторів та командних видів спорту. Ми дізнались, як це працює та кому цікаво буде взяти участь у такому форматі.

Коли намагаєшся потрапити всередину – спершу думаєш, що щось наплутав. Деякі гості жартують: знайти вхід в QuestGround – перший квест, з яким доведеться зіткнутись. Але як тільки потрапляєш, відразу розумієш – у місці такого формату ти ще не був. Це не кафе і не бар, але і не антикафе, не клуб настільних ігор, та й звичним квеструмом це не назвеш.

Quest Ground – це територія командних розваг. Новий формат закладу, який об’єднує знайомий уже Квеструм та абсолютно нову розвагу – Батлрум, а також велике приміщення, у якому можна влаштувати гучну вечірку на 20-30 осіб або ж зустрітись тісним колом та пограти, до прикладу, в настільні ігри.

З квеструмом все просто, адже формат давно знайомий шукачам пригод. Тебе закривають у незнайомому приміщенні, звідки, шляхом вирішення логічних загадок, необхідно знайти вихід. Квест кімната «Відьмак» – це вікно у світ темного Середньовіччя. Тут немає електроніки чи сучасних приладів, лише механіка і трохи магії. Усе, щоб відповідати легендарному першоджерелу – «Відьмаку» Сапковського. Подейкують, що це одна з найскладніших квест-кімнат у Львові.

БатлРум «Пірати проти Імперії» – це ж дещо зовсім інше. Це командна покрокова стратегія, головна ціль якої – знищити флот противника. За основу гри взятий звичний для кожного Морський Бій. Різниця полягає лише у тому, що замість «Влучив – Не влучив», розробники додали Розвідку та Маневр. І це змінює все.

Відео зображує реальний ігровий процес

Гра розрахована на 2 команди 3 на 3, або ж 2 на 2. Кожен гравець тут має своє місце, роль та функції, тим не менше, приймати спільні рішення та працювати як єдиний організм – запорука успіху. Тому формат БатлРуму просто ідеальний для налагодження контактів та тімбілдінгів.

Виглядає складно? Не хвилюйся – перед кожним боєм новачків тут проводять безкоштовне навчання – тренувальний бій на спеціально розробленій навчальній карті, під час якого досвітченні інструктори розповідають усе про механіку гри. До речі, у комплексі наразі триває акція на безкоштовні навчання: приходь – пробуй, не сподобається – підеш.

На відміну від квеструму, в який раз сходив – знаєш всі секрети, Battleroom кожного разу відкривається тобі з нової сторони. Чим більше граєш, тим більше занурюєшся в атмосферу, пізнаєш тонкощі стратегії та вчишся читати супротивника. Як доказ – щомісячні турніри за звання Володарів Львівського моря. Подейкують, у дні турнірів тут відбуваються багатогодинні запеклі баталії серед кращих з кращих.

Також на території Quest Ground проводять просто безпрецендентні гулянки – дні народження, корпоративи, приватні вечірки, здають заклад в оренду на всю ніч – все дуже по дорослому. До того ж, в організації команда QG дуже гнучка. Пропонують варіанти на будь-який смак: від бюджетного – принеси все з собою, до індивідуальної організації з залученням перевірених партнерів.

A ще, це одна з найкращих локацій для святкування дитячих днів народження. Якщо вашому чаду від 10 до 99, вам точно сюди. Де ж ще можна розважати 3 години 15 шибеників так, щоб їм було супер весело, а ви могли спокійно поспілкуватись з друзями? Відпочити під час святкування дня народженнясвого підлітка? З QG це стає реальністю.

Джерело: tvoemisto.tv

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини