Куди піти на свята – коротка інструкція на Новий рік та Різдво

Свята не повинні обмежуватись поїданням салатів і скроленням стрічки фейсбука. Твій Бро радить виходити з дому і шукати пригод на свою голову по всьому місту. Розповідаю, куди іти, щоб цікаво і весело провести новорічні та різдвяні вихідні.

Новий рік хочеться зустрічати гучно – з музикою, танцями, і купою незнайомих людей.

Де шукати вечірки 31 грудня?

В парку

А точніше – в Парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького. Вхід безкоштовний. Подія стартує о 21.00, офіційно програма триватиме до 2.00. Детальніше – в описі;

Біля бочки з вогнищем

Чашка гарячого напою від “Альтернативної кави”, миска салату з собою, музика – ось все, що потрібно для “Видротеки”, яка почнеться о 22.00 на вул. Петра Дорошенка, 45;

В клубі

Новорічними цікавинками обіцяють здивувати дві локації. Перша – !FEST republic club, які вирішили поєднати живу мізику від Collegium musicum та електронну від DJ Gidro, Undermike та Joker. Початок о 22.00 у !FESTRepublic.club, вул. Старознесенська, 24-26. Деталі – на сторінці у Facebook.

Друга локація – вечірка “Hypnohouse”. Організатори обіцяють 12 годин музики з вінілових платівок та 7 діджеїв – для тебе гратимуть:

  • Kolosova (Materia, Kyiv),
  • Flashy (Organic music, Harmine, ZAVTRA),
  • Rhobodub (420 AM),
  • Hypnagogic (Hypnohouse) btb Lstn (ZAVTRA),
  • Trofimov (420 AM),
  • Nani.

Біля ялинки

Куди ж без традиційного походу в центр. Цього року на фасаді Оперного можна буде подивитись мультимедійне дійство від головного худжника театру ім. Леся Курбаса Володимира Стецьковича. Музичний супровід забезечуватимуть гурти Lirwak і Kurbasy. Початок о 23.00 на просп. Свободи, біля Різдвяного ярмарку.

Якщо гулянка буде настільки вдалою, що захочеться продовжувати – пропоную не зупинятись і тусити далі!

1 січня

!FESTRepublic.club не припиняє марафону і запрошує 1 січня на “Перепій”. Покращити стан після попереднього святкування і набратись сил для нового допоможуть  MACHITAS (aka Taras Muchychka) та MIYA (aka Miya Zheplinska). Початок о 22.00, !FESTRepublic.club, вул. Старознесенська, 24-26.

2 січня

Коли сил продовжувати двіж вже не так багато, але танцювати ще можна – сходи на танго-вечірку. Не біда, якщо не вмієш танцювати – на подвір’ї Палацу Потоцьких чекатиме колектив “Люди вулиці”, який покаже, як правильно рухатись. Початок о 17.00, вхід вільний.

5 січня

Попри різдвяні приготування, пропоную трохи розвіятись, і перед сезоном колядок послухати трохи атмосферного хаусу, який обіцяють організатори другого EFIR’у. Line up: Amor [ f ], Danevich S., DJ Slow. Початок о 22.00. Локація – BASEMENT (Вул: Володимира Великого 14а).

7 січня

На саме Різдво теж варто прогулятись – зокрема, з 7 по 9 січня у Шевченкіському гаю почнуться святкування. Можна буде пройтись різдвяним ярмарком, відвідати майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок, дідушків, різдвяних павуків із соломи.  Початок роботи – 7 січня з 12.00.

Джерело: lviv.com

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини