Де покататись на ковзанах у Львові: ціни, локації, графік роботи (ФОТО)

З початком зими львів’яни не тільки святкують Різдво та Новий рік, а ще й активно відпочивають. Однією із найпоширеніших розваг для львів’ян та гостей нашого міста є ковзанки.

Тому, сайт 032.ua зібрав для вас список місць, де вже можна покататись на ковзанах.

Ковзанка на площі Ринок

Одна із найпопулярніших льодових атракцій, яка розташована в самісінькому центрі міста, навпроти Ратуші. Взимку ковзанка під відкритим небом стає найулюбленішим місцем для львів’ян, які полюбляють активний відпочинок. Однак приваблює це місце не тільки місцевих мешканців, а й туристів, адже зовсім поруч розташовані безліч кав’ярень, де можна скуштувати запашної львівської кави після активного катання на ковзанах.

Час роботи: кожного дня з 10:00 до 21:00.

Ціна:

Ковзанка спортивно-розважального комплексу “Медик”

Це найбільша за розмірами ковзанка у місті Лева. Хто бажає вправно кататись на ковзанах та вражати всіх присутніх неймовірними акробатичними трюками на льоді – може найняти собі інструктора з катання. Крім того, тут також можна придбати абонементи для катання на ковзанах.

Де: вулиця Горбачевського ( між зупинками трамвайного маршруту №3 на вул. Сахарова та №2 на вулиці Генерала Чупринки).

Час роботи: з 11:00 до 23:00.

Ціна для дорослих та дітей з ковзанами на прокат: 50 грн за годину катання до 17 години, 60 гривень – після 17:00; діти: 40 грн до 17:00 та 50 після 17:00 і 50 грн у вихідні дні.

Для відвідувачів ковзанки з власними ковзанами діють наступні цінові тарифи: 35 гривень за годину катання до 17:00, 45 грн – з 17 до 23:00 та 70 грн у вихідні.; діти: до 17:00 – 30 грн, після 17:00 – 35 грн і 55 грн у вихідні.

Ковзанка у ТРЦ “KingKrossLeopolis”

Єдина крита локація у Львові, яка до того ж, є доступною навіть влітку, коли нам так часто не вистачає прохолоди. Ковзанка – чудове місце не тільки для катання на ковзанах. Завдяки вдалому місце розташуванні, привертає чи не найбільшу увагу людей у вихідні та святкові дні, коли молодь проводить свій вільний час саме на території ТРЦ.

Де: ТРЦ King Kross

Час роботи: з 10:00 до 22:00.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини