Львів’янка зірвала Мегаприз в 5,5 мільйонів гривень

Здійснення заповітної мрії та святковий настрій під ялинку.

Переможниця лотереї “Мегалот” – львів’янка Ірина провела передріздвяний вікенд у столиці. Нещодавно жінка зірвала Мегаприз лотереї – 5,5 мільйонів гривень. Каже, що у свою перемогу і досі не може повірити, адже грає в лотерею вже п’ять років. Цього разу перемогу передчувала. Разом з родиною вона має свою секретну систему вибору номерів.

“Мій батько прививав нам це з дитинства. Ми йому допомагали в дитинстві замальовувати ті кубки з цифрочками. Він винайшов свої методи і навчив нас. 5 років замальовували по його системі і нарешті виграли головний приз. Було таке передчуття, що щось зміниться в житті”, – поділилась мільйонерка Ірина Возна.

Поділитися своїми враженнями жінку запросили на запис розіграшу “Мегалот”. Підтримати її приїхала донька Наталя. Каже, на перемогу чекала більш за всіх. Дівчина навчається на фармацевта і прагне в майбутньому відкрити свою аптеку. Оператор державних лотерей “М.С.Л” підготував для родини переможниці різдвяний подарунок – ексклюзивну програму “Два дні з життя мільйонера” у Києві.

“Ми каталися по Києву, їздили на ВДНХ. Мені дуже там сподобалось, дуже давно туди хотіла”, – розповіла донька переможниці “Мегалот” Наталя Возна.

Завдяки оператору державних лотерей, родина зі Львова здійснила не одну свою мрію: побачила новорічний осяяний вогнями Київ, покуштувала екзотичні страви у ресторанах, відвідала 3D шоу “Вартові мрій”. Та основне ще попереду, адже 5,5 мільйонів вистачить на здійснення багатьох бажань. Всім іншим Ірина радить вірити в удачу та грати, адже мрії мають властивість здійснюватися. Нині джекпот державної лотереї “Мегалот” складає 11 мільйонів гривень, а Мегаприз – 1 мільйон 300 тисяч.

Джерело: 24tv.ua

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини