Як вижити у новорічну ніч

Уже скоро відбудеться свято, на яке всі уже так давно чекають – Новий рік. Про те, де у Львові можна цікаво та весело зустріти рік Жовтої Земляної Собаки і при цьому не витратити багато грошей. А сьогодні 032 підготував для Вас інструкцію, як відзначити Новий рік і при цьому не завдати шкоди своєму фізичному і психологічному здоров’ю. Отже:

Обговорюйте все, крім футболу і “польських блях”

Найчастіше велика кількість алкоголю впливає на мозок людини, викликаючи в неї несподівані приступи агресивної поведінки. Як показує практика, згадка про футбол або про “польські бляхи у Львові” може пробудити зло навіть в душах тих, хто абсолютно тверезий. Тому краще обговорювати за столом все, крім футболу і “польських блях”.

Не сідайте п’яним за кермом

Для львів’ян стало уже доброю традицією святкувати Новий рік вдома, а потім продовжувати святкування або в друзів, або на вечірці, або ж біля головної ялинки. Так, от не сідайте в жодному разі за кермо, якщо Ви уже випили. Навіть, якщо думаєте, що випили тільки трішки і нічого страшного не станеться. Краще замовте таксі.

Не кричіть дуже голосно і нікого не ображайте біля головної ялинки Львова

У новорічну ніч біля головної ялинки Львова завжди людно та гамірно, а ще тут можна зустріти багато людей у стані алкогольного сп’яніння. Тому двічі подумайте перед тим, як когось образити чи дуже голосно кричати, бо комусь це може не сподобатись.

Відмовтеся від піротехніки

У наш час використання феєрверків, салютів та інших атрибутів – відкрите хамство, адже у нас достатньо бійців АТО, яким, швидше за все, не сподобається будь-який гучний звук, що нагадує постріл. Навіщо псувати свято їм та іншим? Окрім цього піротехніка може бути небезпечною. За статистикою, найбільша кількість пожеж і травм від неї є у період святкування Новорічних та Різдвяних свят.

Повірте на слово, новина про львів’янина, якому відірвало голову феєрверком, стане найпопулярнішою на нашому сайті 1 січня, але ми б дуже не хотіли про таке писати.

Вивчіть місце святкування

Якщо Ви відзначатимете Новий Рік вдома, то можете сміливо пропускати цей пункт. Якщо ж їдете кудись на вечірку до друзів чи в ресторан, то краще завчасно поцікавтеся місцевою інфраструктурою. Зокрема, за якою адресою розташоване приміщення. Погодьтеся, складно викликати швидку чи поліцію, при потребі, якщо Ви не можете пояснити, куди точно вас занесло. Окрім цього, не забудьте з’ясувати, де розташований найближчий магазин, який працюватиме всю ніч.

Не забувайте свою норму

І мова тут не лише про алкоголь. Не забувайте свою норму споживання і їжі.

В жодному разі не чекайте на маршрутку

Якщо новорічна ніч уже закінчується і Ви плануєте їхати з ресторану або від друзів чи рідних до себе додому, то в жодному разі не чекайте на маршрутку. Ви ж бачили, як у Львові погано курсують автобуси на вихідних? То, уявіть собі, як вони курсуватимуть 31 грудня та 1 січня. Поки у Львові дочекаєшся маршрутку, то можна замерзнути і захворіти.

P.S.

Редакція 032.ua, сподівається, що Ви весело та цікаво зустрінете Новий рік, а ще, що у 2017 році залишаться погані дороги, нелогічно високі тарифи, затори через переїзд у Рясне і затори на Городоцькій, а також корупція, шахрайство, грабежі і переповнені контейнери зі сміттям.

Дякуємо, що перегортаєте сторінку 2017- го року разом з нами!

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини