Художниця створює незвичайні картини з їжі

Київська художниця Дарина Косар створює картини з їжі. Замість фарб використовує різноманітні продукти — овочі, фрукти, солодощі.

“Я з підліткового віку захоплювалася фотографією. Пробувала себе у різних напрямках: знімала весілля, портрети, натюрморти, – розповідає Gazeta.ua Дарина Косар. – Був період, коли захворіла і цілий місяць знаходилася в дома. Не могла кудись вийти, щоб пофотографувати. Тому вирішила зробила композицію з підручних засобів: взяла кавові зерна, з яких зробила надпис good morning, та чашку для кави. Виклала фотографію у соцмережі. Хтось її побачив і від мого імені відправив на конкурс, де вона виграла. Після того почала робити картини з кави та чашок”.

Картини Дарини Косар мають попит за кордоном. Фірми замовляють їх, щоб привабити клієнтів або прорекламувати свою марку.

“Із часом надійшло перше комерційне замовлення. Запропонували поекспериментувати з продуктами – спробувати зробити щось з овочами чи фруктами. Так захопилася картинами з їжі і перетворила хобі на спосіб заробітку. Працюю у двох напрямках — створення креативної реклами та креативного контенту для фірм. Співпрацювала з такими компаніями та брендами, як Shabby Apple, Modest Menu, Christian Louboutin, Belgian Boys та Katy Perry”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини