Цьогоріч українці найчастіше шукали в Google серіал «Фізрук» та іграшку спінер

Google визначив найпопулярніші в Україні запити за 2017 рік

Український офіс Google склав перелік найпопулярніших запитів серед користувачів українського сегменту всесвітньої мережі Інтернет за 2017 рік, пише LB.uа.

Найпопулярнішим пошуковим запитом року в Google Україна став «Фізрук 4 сезон». На другій позиції – новий сезон реаліті-шоу «Холостяк», а на третій – НАЗК (Національне агентство з питань запобігання корупції, куди подають електронні декларації).

Крім того, українських користувачів Google цікавили нові фільми 2017 року, анонімайзер, сьомий сезон серіалу «Гра престолів» і конкурс «Євробачення», який цьогоріч відбувся в Києві.

«Персоною року» виявилася Діана Шуригіна (жертва зґвалтування, яка знялася в декількох випусках російської програми «Пусть говорять»), головним фільмом – «Форсаж 8».

Два найпопулярніших запитання року пов’язані з забороною російських соціальних мереж: «Чому не працює ВК» і «Як обійти блокування ВК».

Також чималий інтерес викликала в українських користувачів іграшка спінер. Українці запитували, «Що таке спінер» і «Навіщо потрібен спінер».

Українці також цікавилися купівлею квитків на потяги, останніх моделей iPhone, іграшки бейблейд і Bitcoin. Були також й такі філософські питання: «навіщо ми живемо» і «навіщо любити».

Як пише AIN.ua, у категорії «запитання» Google зібрав запити як українською, так і російською мовами. Це запити, що починаються з «чому», «навіщо», «як» і особливо цікава для e-commerce категорія запитів, які починаються зі слова «купити».

Чому: не працює вк, не подорожчав газ, малахов пішов з першого каналу, сіпається око, не можна фотографувати сплячих людей, не працює інтернет, не можна спати навпроти дзеркала, жовтіє часник, випадає волосся, не можна дарувати годинник.

Як: обійти блокування вк, скачати відео з ютуба, як варити гречку, схуднути, зайти в однокласники, вийти заміж, зробити скріншот, зав’язати краватку, кинути курити, заробити в інтернеті

Навіщо: потрібен спінер, кишенька на жіночих трусах, переводять годинник, потрібен фітнес браслет, білять дерева, чоловікам соски, ми живемо, потрібна дівчина, коту вуса, любити.

Що таке: Спінер, Антикітерський механізм, VPN, біткоіни, Майнінг, панголіни, хайп, Фіаско, Мем, Ещкере.

Купівля року: Спінер, Квитки на поїзд, Айфон 7, Бейблейд, Айфон 8, Авто в Литві, Купальники 2017, iPhone X, Вентилятор, біткоіни.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини