У Львові оприлюднили рейтинг маршруток міста

6 грудня у популярній львівській спільноті на Фейсбуці — Варта-1, мешканців міста опитали про маршрутні перевезення, а саме: «погані» маршрутки та ті, якими львів’яни найбільше задоволені.

Станом на 12 грудня у тій же спільноті опублікували результати опитування, у якому взяло участь 4834 людини, – інформує кореспондент сайту 032.ua.

Так, на перших місцях антирейтингу найгірших маршруток Львова опинилися транспортні засоби, які курсують по вул. Пасічній (маршрути №№19, 23, 40, 50 і 138) та на які надійшло найбільше скарг — 28% від загального числа. Примітно, що на них усіх курсують «жовті маршрутки», котрі їздять з великими інтервалами.

На другому місці у списку опинились автобуси рясненського напрямку, на які надійшло 19,7% скарг від загального числа — це маршрути №№11, 50, 131, 49, 217А, 30 , 1001.

«Єдиним порятунком у районі є маршрут 6А, роботою якого мешканці задоволені», – зазначили автори опитування.

Натомість, у рейтингу маршруток, роботою яких задоволені львів’яни, опинились такі номери: №46, 16, 38, 9, 20, 3а, 34, 6а, 2а.

Автори опитування наголосили, що про сильну репрезентативність матеріалу говорити не варто, адже мешканці Львова здебільшого акцентували увагу на проблемних маршрутах.

«Висновок з даного опитування наступний: якщо в напрямку курсують великі автобуси з невеликими інтервалами, то громада задоволена, якщо ж про напрямок забули і мешканець мусить користуватися вщент забитим транспортом, що курсує з інтервалом в годину, то терпець уривається», – резюмували у спільноті Варта-1.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини