У Львові запрацює Зимова резиденція: локація та графік роботи

Резиденція, яку відкриють наступного тижня, діятиме впродовж місяця.

Розповідає 032.ua.

З п’ятниці, 15-го грудня, на цілий місяць Зимовою резиденцією Львова стане Палац Потоцьких (вул. Коперника, 15). Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради з посиланням на організаторів.

На подвір’ї Палацу облаштують святковий ярмарок з головною ялинкою, де можна буде скуштувати та придбати різноманітні смаколики. Тут також працюватимуть дитячі атракціони та одразу декілька фотозон. Для малечі у резиденції влаштують безліч конкурсів та квестів.

Крім того, у програмі заходів запланований парад породистих собак, адже 2018-й буде роком собаки.

Весь місяць у резиденції триватимуть заходи, які відтворюватимуть зимові розваги, що були улюбленими для львів’ян у кінці ХІХ – на початку ХХ століття. До Палацу також їздитимуть так звані шпацер-кеби, які є репліками авто Ford 1915-го року.

Вхід на територію Палацу Потоцьких — безкоштовний. Галерея працюватиме за розкладом: вівторок – п’ятниця (з 10:30 до 17:00), субота – неділя (з 10:00 до 17:00).

За детальнішою інформацією можна телефонувати за номером +38 067 676 10 70 (Івона Лобан).

До слова, «Зимова резиденція Львова» – спільний проект небайдужих львів’ян та Львівської національної картинної галереї ім. Возницького. Повну програму заходів обіцяють оприлюднити уже невдовзі.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини