Бігун зі Львова наважився на неймовірне випробування: 200 км за добу в зимовому парку

Львів’янин Валерій Шипунов поставив перед собою амбітну ціль. Сьогодні він спробує 24 години провести у парку, бігаючи по колу довжиною у 5 кілометрів, повідомляє 24 канал.

Таким чином хлопець, який представником International trail running association в Україні, спробує пробігти 200 кілометрів за добу.

«Я чекаю всіх охочих сьогодні вночі й завтра упродовж дня у Стрийському парку. На кожну годину вже є бігуни, які погодились пробігти зі мною певну частину дистанції. Це чудова нагода подолати свої страхи, адже дуже часто нам бракує впевненості, аби зробити перший крок. Пропоную зробити його разом зі мною», — каже Валерій Шипунов.

На таке випробування Валерій Шипунов зважився, щоб підготуватись і потрапити на всесвітньо відомий похід Арктикою Fjallraven Polar, який відбудеться у квітні 2018-го.

«Це буде подорож на собачих упряжках, тому бігати мені не доведеться. Втім, я подумав, що у такий спосіб міг би здивувати журі, яке відбирає претендентів на Арктичний забіг», — каже Шипунов.

Валерій змагається за право брати участь у цьому арктичному забігу серед учасників зі всього світу і допомогти йому втілити мрію може кожен, просто віддавши свій голос.

Детальніше на цій сторінці заходу у Фейсбуці.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини