5 різдвяних книг, які варто подарувати дітям

Якщо хочете, аби дитина любила читати, книги їй потрібно купувати і дарувати від народження. Про це розповіла киянка Ольга Мороз.

“Я маю 12 похресників. Щороку на день Миколая і Новий рік дарую їм книги, – говорить Ольга. – Я вважаю, що книга – набагато кращий подарунок, ніж лялька чи набір солдатиків. Іграшки їм неодмінно подарують батьки чи хтось із родичів. Як хресна мама я повинна дбати про інтелектуальну їжу для похресників. Вони звикли отримувати від мене книги у подарунок. Найстаршому всього 8 років, а найменшій 9 місяців. Цього року вирішила не обмежувати себе енциклопедіями і книжками казок. Підібрала кілька книг про Різдво”.

Для читачів Ольга Мороз пропонує огляд 5 найцікавіших різдвяних книг.

Роб Скоттон “Баранчик Рассел і Різдвяне Диво”. Книга про баранчика Рассела, який допоміг Санті відремонтувати зламані сани у Світлячковому лісі.
662640_1_w_1000

Іван Малкович “Золотий павучок”. Зворушлива різдвяна історія про трьох діток, тато яких подався на війну. Усі ялинкові іграшки вони виміняли на картоплю, бо не було що їсти. Аби підняти настрій сім’ї, старший хлопчик подався до лісу за ялинкою. Це дивовижна пригоду, що сталася на Святвечір, вчить маленьких читачів не припиняти вірити у диво.
662640_2_w_1000

Свен Нордквіст “Різдво у Петсона”. Повчальна історія про те, як друзі можуть виручити із будь-якої скрутної ситуації, особливо коли на порозі Різдво. Це казка про дідуся Петсона і кота Фіндуса, які готуються до Різдва. Петсон посковзнувся і забив ногу. Він не може піти за ялинкою і продуктами до різдвяного столу. Святвечір можуть врятувати тільки гості, які готові взяти всі обов’язки на себе.
662640_3_w_1000

Богдана Матіяш “Казки Різдва”. Найкращі казки, які допоможуть дітям і дорослим відчути дух Різдва. Історії про ангелів, які приносять радість, Сумну Королеву і чарівного оленя, дівчинку Марію, якій сняться дивовижні сни. Цікаві притчі та історії про дива, які стаються, коли у них віриш.
662640_4_w_1000

Іван Малкович “Різдвяна рукавичка”. Цікаве продовження народної казки. Діти мають шанс довідатися про щасливу різдвяну пригоду, яка трапилася з улюбленими героями після того, як вони оселилися в рукавичці. 662640_5_w_1000

Автор: Яна Романюк, джерело Gazeta.ua

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини