Вмієте готувати? Продавайте свою коронну страву. В Україні з’явився унікальний стартап “Нагодуй мене”

В Україні з’явився унікальний стартап Feedme( “Нагодуй мене”). Тепер кожен поціновувач домашньої кухні, у якого просто немає часу на приготування, може в будь-який час побалувати себе борщем, домашніми котлетами і бабусиними пиріжками.

Як розповів Modern Ukraine ідеолог проекту Андрій Онушко, думка про створення проекту з’явилася у нього ще на початку року.

“Ідея з’явилася в січні 2016 року, коли я подумав, що непогано було б замовити на тиждень борщу, курочки. Погуглити, але ніхто не продавав трилітрову каструлю борщу. Я тоді подумав, можливо, не тільки у мене такі бажання. Ось так і вирішив створити проект “, – сказав він.

До слова, як зізнається Андрій, вони разом з дружиною чудово вміють готувати, але для того, аби роби це часто, не завжди вистачає часу.

“Тому іноді вечеряємо в ресторані. А було б круто їхати додому і замовити у сусідки смачну курочку з духовки або свіжі пиріжки”, – продовжує він.

Головною ідеєю проекту – щоб в кожному будинку була людина, яка могла б нагодувати всіх жителів по сусідству, щоб ця їжа була домашньою, смачною і набагато дешевше, ніж в ресторанах. Для того, щоб скористатися послугами домашніх кухарів, просто необхідно зайти на сайт https://feedme.com.ua, вибрати рубрику і зробити замовлення.

“Ми намагалися зробити сайт максимально комфортним, тому для замовників немає необхідності реєструватися! Повна інформація про страву, кухаря і його контакти є у відкритому доступі! Реєстрація тільки для кухарів “, – розповідає Андрій.

До слова, ресурс поки абсолютно безкоштовний для всіх, а в подальшому модель монетизації буде залежати від його популярності.

“Старт проекту ми розділили на два етапи. Перший – максимальне залучення кулінарів – стартував ще 6 жовтня. Зараз на сайті зареєстровано 92 кухарі з різних міст України. А другий, що почався 25 жовтня – це залучення користувачів. Тільки за добу на сайт зайшло близько 800 чоловік, було близько 3500 переглядів. Це нас дуже порадувало. Будемо рости і далі розвиватися “, – радіє ідеолог проекту.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини