Куди поїхати в грудні в Україні: афіша найцікавіших подій

Грудень ніби створений для радості і натхнення. У ці дні потрібно отримати максимум позитивних емоцій і набратися сил перед безпосереднім святкуванням і обов’язково кудись їхати

У американців є поняття «christmas eve» – 25 днів до Різдва, в кожен із яких вони намагаються зробити щось особливе і важливе. Давайте і ми спробуємо ставити цілі і досягати результатів, давати обіцянки і виконувати їх, а також подорожувати і пізнавати все більше нового і цікавого!

Куди поїхати в грудні в Україні: афіша подій

Джаз Без (Jazz Bez) у Львові

Коли: 1 грудня – 10 грудня

Свято джазу пропустити ніяк не можна, особливо якщо він проходить у Львові.

Ось уявіть – глінтвейн, прекрасна музика, сніг і все це протягом 9 днів. Всесвітньо відомий фестиваль стартував у польському Перемишлі та придбав величезну популярність і тепер їздить по всій Європі. В рамках фестивалю відбудеться наукова конференція на тему джазу, а також серія майстер-класів і воркшопів від музикантів.

Фестиваль свічок у Львові

Коли: 1 грудня – 3 грудня

Фестиваль Свічок у Львові буде проходити на Музейній площі. У ці дні під відкритим небом на очах у відвідувачів фестивалю, львівські художники створюватимуть незвичайну картину – свічкову мозаїку.

В рамках фестивалю пройдуть майстер-класи з виготовлення та ручного розпису свічок, де кожен бажаючий зможе створити свічку власними руками. Також, можна буде придбати готові вироби зі знижкою 20%.

Зимова країна на ВДНХ

Коли: 16 грудня – 14 січня

Уже традиційно на київському ВДНГ будуть проходити яскраві новорічні події – ярмарки, фестивалі, концерти і де буде працювати каток, резиденція Діда Мороза і казкові музеї.

Більше 20 розважальних святкових локацій для дітей і дорослих об’єднають в грандіозній Зимовій Країні на ВДНГ.

Фестиваль Святого Миколая в Чигирині

Коли: 16 грудня – 17 січня

Напередодні улюбленого дитячого свята – Дня Святого Миколая, в Чигирині відкриється справжня резиденція святого Миколая.

Найцікавіші події будуть проходити біля музею Богдана Хмельницького на Центральній площі, де відкриють ярмарок «Казкова столиця».

Парад Святих Миколаїв в Ужгороді

Коли: 19 грудня

Парад Святих Миколаїв в Ужгороді вже став традиційним і проходить щороку в одному і тому ж місці.

У центрі міста збираються всі бажаючі взяти участь в масовій ході і дружно марширують вулицями міста. У програмі шоу також вечірній концерт з шоу-програмою миколайчиків, а також смачні подарунки для самих маленьких.

Джерело: https://www.ukraine-is.com

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини