Неподалік Києва побудують енергонезалежне місто

Компанія “ЕлектроЮкрейн” анонсувала створення автономних поселень під Києвом, які будуть повністю забезпечені енергоресурсами завдяки використанню поновлюваних джерел енергії.


uapost.us

Компанія вже придбала дві земельні ділянки на Бориспільському та Житомирському напрямках. Будівництво двох невеликих поселень під Києвом почнеться навесні наступного року.

За словами виконавчого директора “ЕлектроЮкрейн” Володимира Тарасова, будівництво двох невеликих поселень під Києвом почнеться навесні наступного року. Власники квартир або будинків будуть гарантовано забезпечені енергією і звільнені від оплати комунальних послуг.

“Ми з партнерами вже придбали 2 земельні ділянки на Бориспільському та Житомирському напрямках для однотипних поселень на 260 домоволодінь. Зараз проектуються будинки площею від 40 до 160 кв. м — перші будуть введені в експлуатацію восени 2018 року і коштуватимуть від $25 тис”, – заявив Тарасов.

Як зазначає генеральний директор “ЕлектроЮкрейн” Анатолій Кравцов, енергонезалежне місто розташується на близько 4,6 тис га. Гарантійний термін експлуатації сонячної електростанції 25 років, а термін окупності від 3,5 до 4,5 років.

Джерело: uapost.us

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини