“Пісні Самонаведення” – музичний альбом, який відкриває перед нами усю красу української етнічної музики

«Ці пісні повертають тебе до архісправжнього: до твого коріння, твого серця та твоїх генів».

Цей альбом – дуже цікава мультижанрова суміш, яка є досить нетиповою для нашої сцени, адже у ній поєднано українську етніку із мотивами reggae та роковою мелодикою. Враховуючи всю нешаблонність презентованого матеріалу, а також гучність імен його виконавців, «Пісні Самонаведення» миттєво розлетілись всесвітньою мережею. Дизайн обкладинки та авторство малюнків на диску належить талановитому українському художнику – Андрію Ярмоленку.

«Історію багатьох поколінь наших предків ми пропустили через призму себе та сучасної музики, – розповідає Тарас Чубай, – і це стало своєрідним пошуком, відкриттям істин, віддалених у часі, але близьких за духом. Те, що нам вдалося зробити, залишає по собі дивовижне відчуття – ніби сприймаєш усе водночас і юним, і зрілим поглядом. Ці пісні повертають тебе до архісправжнього: до твого коріння, твого серця та твоїх генів».

https://www.youtube.com/watch?v=Spe0IqB-Efk

«Ми поєднали чоловічий хоровий спів, якого є не так багато, тим паче, у репертуарі рок-виконавів, з музикою реггі – на жаль, сьогодні майже невідомою для українського слухача. І нам вдалося це зробити настільки природньо, що ми самі здивувались, яким чином вони одне в одного проникли, ці два абсолютно різні стилі. Альбом став квінтесенцією десятка відібраних багатьма роками прослуховування автентичної музики пісень, які лягли на ритми сонячної Ямайки і дали самі по собі результат, який вже не є ні реггі, ні автентичним співом. В якомусь розумінні це абсолютно унікальний музичний продукт»

Джерело: notatky.com.ua

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини