Як у Львові пройде День Гідності та Свободи (програма)

Завтра в Україні буде День Гідності та Свободи, присвячений початку Революції Гідності 2013 року.

У цей день традиційно вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні. Завтра у Львові відбудеться ціла низка заходів із нагоди Дня Гідності на Свободи, повідомляє прес-служба ЛМР.

11.30 Заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи, четвертої річниці початку Революції гідності. Відкриття пам’ятного знаку на місці криївки головного командира УПА, генерал-хорунжого Романа Шухевича. Парк «Знесіння» (вул. Ковельська, 52)

13.00 У День Гідності та Свободи – заключний гала-концерт та нагородження переможців Мистецького фестиваль «Пам’ятаймо про наших героїв, що за волю поклали безцінне життя!». СЗШ № 27 м. Львова імені героя Небесної Сотні Юрія Вербицького, вул. Свєнціцького, 15

15.00 Заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи, четвертої річниці початку Революції гідності. Покладання квітів та запалення лампадок на могилах осіб, що загинули під час Революції Гідності, генерала С. Кульчицького та полковника А. Соколенка, борців за волю України. Поле почесних поховань № 67 Личаківського кладовища.

15.05-15.25 Заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи, четвертої річниці початку Революції гідності. Проведення чину панахиди. Поле почесних поховань №67 Личаківського кладовища.

16.00-17.00 Заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи, четвертої річниці початку Революції гідності. Проведення екуменічної молитви за Україну та її захисників за участі керівників єпархій церков. Громадське віче та мистецька програма «Пісні-символи Майдану», присвячена Героям Революції Гідності з презентацією спогадів про Героїв Небесної Сотні Львівщини. Підняття в небо білих ліхтариків з ангелами як символів Героїв Небесної Сотні. Площа біля пам’ятника Т. Шевченку (просп. Свободи)

Джерело: dyvys.info

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини