Маленькі львів’яни зможуть навчатися у першому безкоштовному дитячому університеті

В межах Українсько-німецького року мов 2017-2018 Goethe-Institut відкриває в Україні Німецький цифровий дитячий університет — онлайн-платформу для дітей віком від 8 до 12 років. На ній діти в ігровій формі вивчатимуть природничі науки, техніку та німецьку мову. Навчатися в дитячому університеті можуть усі охочі, незалежно від місця проживання.

«Діти мають 1000 запитань про те, як влаштований світ. Німецький цифровий дитячий університет підхоплює цю цікавість і дає можливість познайомитися з різними сферами знань в ігровій формі і одночасно заглибитися в німецьку мову, – розповідає керівниця мовного відділу Goethe-Institut в Україні Сюзанне Бекер. – Німецький цифровий дитячий університет використовує методику CLIL (Content and Language lntegrated Learning / фахово та мовно інтегроване навчання) у якій іноземна мова вивчається в процесі вивчення цікавих дітям предметів».

Німецький цифровий дитячий університет складається з трьох факультетів: «Людина», «Природа» і «Техніка». Процес навчання подібний до гри: учасники збирають «бейджі» і отримують, таким чином, нові титули – студента, бакалавра, маґістра, доктора і, нарешті, професора. У дитячому цифровому університеті можуть навчатися діти зі знанням німецької мови, а також ті, хто бажає розпочати її вивчення. Головними персонажами онлайн-платформи виступають розсіяний, проте геніальний професор Ейнштейн, а також його помічниця наукова співробітниця Софi Шлау.

Зареєструватися на онлайн-навчання можна за посиланням: https://goo.glQC5Jp7.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини