Перетворять на лікарню: у Львові продали універмаг “На Ринку”

Львівська обласна рада продала універмаг “На Ринку” за 63 мільйонів 212 тисяч гривень. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк.

“Вже укладено договір купівлі-продажу нежитлових приміщень. Так що шанси запустити роботу перинатального центру до кінця цього року стають все більшими. Маємо намір орієнтовно 20 мільйонів гривень скерувати на цей об’єкт. Актуальною залишається допомога від міста. Думаю, Львову перинатальний треба не менше як Львівщині. Бо доки породілля з немовлятами кластимуть на коридорі замість комфортних палат”, – написав Гірняк.

Львівська обласна рада продала універмаг «На Ринку» за 63 млн. 212 тис. грн. Вже укладено договір купівлі-продажу…

Gepostet von Володимир Гірняк am Montag, 13. November 2017

Як передає видання “Наші гроші. Львів”, управління майном спільної власності Львівської обласної ради програло апеляцію у справі за позовом ПАТ “Львівський універмаг “На ринку”” про визнання права та зобов’язання до вчинення дій щодо викупу приміщень на площі Ринок, 32 у Львові. Йшлося про приватизацію приміщень загальною площею 1689,2 кв. м, що на площі Ринок, 32. Про це свідчить постанова суду від 17 січня 2017 року.

Станом на 4 квартал 2016 року, 97,4% акцій ПАТ “Львівський універмаг “На ринку”” належать київському ПП “Регіональні інвестиції”. Рівноправними контролерами останнього виступають львів’янка Марія Мельник та мешканець смт. Терни Сумської області Андрій Кифоренко. Вони також зазначені власниками компанії “Бізнес проперті девелопмент”, що спеціалізується на продажу та оренді нерухомості у Львові.

Джерело: lviv.vgorode.ua

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини