У Львові збирають світлини з Революції Гідності. Як долучитися

Відправити в музей «Територія Терору» зроблену власноруч фотографію з Майдану в Києві чи у своєму місті може кожен свідок подій листопада 2013 – лютого 2014 років.

Таким чином в музеї пропонують показати особисті історії про Революцію на фотовиставці, що має відбутися у середині грудня в приміщенні музею тоталітарних режимів. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Якщо у вашому домашньому фотоархіві є світлини, які символізують для вас переломні моменти Євромайдану, передають тогочасну атмосферу, дають відповіді на питання: чим Майдан був для мене – на яких зображено вас, ваших друзів, звичайних перехожих, активних учасників протестів чи просто панорамні фото місць протистоянь, – надсилайте їх нам», – кажуть представники музею.

Зазначається, що кожен бажаючий може відправити до 30 листопада не більше 10 фотографій, які після відбору працівниками музею можуть стати частиною виставки. Також в «Території Терору» пропонують надсилати в музей особисті артефакти з Революції Гідності, які можуть доповнити виставку.

Надсилати фотографії можна на електронну скриньку [email protected]. До фото необхідно додати текстовий документ з наступною інформацією: прізвище та ім’я автора фото, або інформацію про джерело, контактний номер телефону, орієнтовна дата та місце зйомки, підпис до фото та (за бажанням) історію його появи. Учасники збору світлин своєю участю підтверджують, що вони є авторами надісланих робіт та/або мають права на їх використання та фактом участі не порушують авторських прав інших осіб. Музей приймає світлини на безоплатній основі.

Джерело: Тvoemisto.tv

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини