У Відні організовують благодійний Український бал на підтримку дітей-сиріт

17 лютого у Відні втретє відбудеться благодійний Український бал, який традиційно організовує Товариство української молоді в Австрії (TUMA).

Про це повідомляє VIDIA.

“В цей вечір традиційний віденський бал переплететься з українським шармом, що зробить ваш вечір розкішно незабутнім. Пишний палац в стилі барокко ще у 18 столітті сколихав Відень грандіозними музичними подіями. Його стіни чули гру геніальних Моцарта та Гайдна. 17 лютого Palais Auersperg вкотре відкриє двері для сотні гостей, щоб провести незабутню ніч, сповнену музики, танцю, вишуканості та традицій!” – йдеться у анонсі організаторів.

На гостей вечора чекають: кілька вишуканих залів, музичний супровід оркестру та діджея, українські пісні у симфонічному аранжуванні та шедеври світової музики, виступи оперних зірок, майстер-класи з кадрилю та сальси руеди.

“Благодійний бал має на меті познайомити австрійців та іноземців з українською культурою. Тому на балу будуть виступати українські оперні зірки, звучатимуть українські пісні у симфонічному аранжуванні, а ведуча буде в сукнях-вишиванках від Студії Полонець”, – розповіла співорганізатор балу Лідія Акришора.

Крім того, запланований благодійний аукціон, всі кошти від якого спрямують на підтримку дітей-сиріт.

Детальна інформація на сайті. Квитки можна придбати тут: для дорослих – 60 євро, а для студентів – 45 євро.

Захід розрочнеться 17 лютого о 20:00 у палаці Eschenbach за адресою: Palais Auersperg, Auerspergstraße 1, 1080 Vienna, Austria.

Нагадаємо, Товариство української молоді в Австрії завдяки благодійному балу в 2017 році вдалося зібрати чотири тисячі євро. Ці гроші розділили порівну між Кремінською обласною спеціальною загальноосвітньою школою-інтернат (Луганська обл.) та школою-інтернатом на Тернопільщині.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини