Заклади Львова, де можна смачно поснідати вранці

В рамках спецпроекту “Тест-драйв закладів Львова”, ми підготували для вас добірку місць , де можна смачно поснідати вранці.

Ресторанція Бачевських

Сніданок в ресторації Бачевських коштує 110 гривень. У вартість вхідного квитка включено великий вибір страв: від каш, салатів і млинців до пляцків і фруктів, а також сік, каву і навіть келих шампанського чи чарку горілки

Триває сніданок в ресторації Бачевських з 8 год. ранку і до 11:00.

Кафе “Druzі”

Кафе “Druzі” відкрили у Львові кілька місяців тому. На сніданок тут можна скуштувати: вівсянку, сирники з сезонними фруктами, омлет з овочами або з куркою та м’ятою, чіа-пудинг або панкейки з ягодами.

Що стосується цін, то, наприклад, вівсяна каша з ягодами коштує 45 гривень, панкейки з ягодами – 69 грн., а омлет з куркою та м’ятою – 65 грн.

Ресторан – кондитерська “Під золотою зіркою”

Ресторан-кондитерську “Під золотою зіркою” відкрили у Львові у липні цього року.

На сніданок тут можна замовити різноманітні омлети. Наприклад, омлет з трьох яєць (29 гривень), римський омлет з моцареллою, томатами та песто (66 гривень), омлет з овочевим рататуєм, бринзою, помідорами і кабачками (45 гривень).

Ресторан “Сан-круа”

Сніданок у ресторані “Сан-круа” триває з 8:00 до 12:00. Впродовж цього часу тут можна скуштувати такі страви: омлет з шинкою, сиром та помідорами (42 грн.), яєчню-глазунью (30 грн.), гранулу з молоком або йогуртом (39 гривень).

Джерело: 032.ua

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини