ТОП-10 Найкращих українських абеток для дітей

Приходить час, коли усі батьки задумуються над придбанням абетки для своєї малечі, адже це один з найкращих інструментів, який допомагає дитині засвоїти алфавіт та закладає основи для подальшого розвитку.

У Мережі можна знайти багато абеток – від класичних книжок до мобільних додатків на смартфон або планшет.

Ми підготували добірку різноманітних українських абеток для дошкільнят, які допоможуть батькам легко заохотити малечу до вивчення українського алфавіту.

Абетка України” #1

Абетка України дозволяє кожному читачу отримати унікальну нагоду познайомитися з культурою та історією нашої славетної країни. Особливості національного одягу та кухні, історія міст та видатних пам’яток, традиції й обряди, музичні інструменти, танці і, звичайно, оспівані національні символи  – усе це та багато іншого чекає вас на сторінках книжки.

Дерев’яна абетка #2

Український бренд EMBI пропонує безпечну та унікальну абетку повністю виготовлену з дерева. Вона дозволяє не тільки вивчати букви, але й сприяє розвитку моторики рук. Окрім того ваші дітки можуть складати прості слова, розфарбовувати букви, обводити їх, вставляти на місця, шукати літери до слів, робити відбитки на піску та пластиліні, використовувати їх для декупажу, а також як формочки.

Квіткова Абетка” #3

Чи можуть квіти допомогти малюкам вивчити абетку? Авжеж, з “Квітковою Абетою” це можливо! Напрочуд добрі віршики і цікава інформація про рослини стануть у пригоді дорослим, що прагнуть допомогти дітям вивчати літери легко і з задоволенням. До того ж, книжка добре ілюстрована. Отже, ви маєте можливість навчати дітей в доступній і захоплюючій формі, знайомити їх з природою, а також не забувати про естетичне виховання малюків.

Абетка” від “А-ба-ба-га-ла-ма-га” #4

Абетка, що стала класикою, мабуть, саме так можна схарактеризувати творіння Івана Малковича та його видавництва. Рідні й зворушливі образи зачаровують з перших секунд, здається, що вони існували вічно і що саме про Лаврових зайчиків та котиків виспівували над нашими колисками. До книги увійшли популярні вірші, відомі багатьом поколінням українських дітей.

“Мишеняткова абетка” #5

Якщо ваша малеча полюбляє проводити час в ґаджетах, тоді варто спробувати використати цей час ефективніше. Мишеняткова абетка – весела дитяча гра, розроблена українськими спеціалістами для загального інтелектуального розвитку дитини. Вона повністю безкоштовна та ідеально підійде для вивчення українського алфавіту й правильного написання букв в ігровій формі.

“Абетка” від “Видавництва Старого Лева” #6

Абетка, яку ваш розумник або розумниця не захочуть випускати з рук. Кумедні ілюстрації й дотепні віршики перетворять навчання на чудову гру, допоможуть діткам швидко запам’ятати алфавіт, призвичаять до книг і заохотять до самостійного читання.

Мистецька абетка від видавництва “Основи” #7

Перша українська абетка, яка повністю проілюстрована шедеврами живопису, графіки, скульптури та декоративного мистецтва з колекції Національного музею мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків у місті Києві. Це видання навчить дітей абетці та познайомить їх із мистецтвом з багатьох куточків світу. Кожна літера в ній ілюстрована декількома творами із музею.

Гра-пазл “Абетка” #8

Розвиваюча гра-пазл “Абетка” від української компанії “Зірка” перетворить вивчення букв на цікаву розвагу. Граючи, дитина зможе з легкістю вивчити літери українського алфавіту. Пазл складається з 36 елементів із зображенням букв, які необхідно вставляти у відповідні осередки. Діти, які ще не знають літер, теж зможуть все вірно розставити.  Гра сприяє розвитку логічного мислення, пам’яті та уваги.

Українсько-англійська абетка #9

Якщо ваш малюк окрім української також вивчає англійську мову, тоді обов’язково придивіться до цієї абетки від видавництва “Фонтан Казок”. Ваша дитина легко, граючись, вивчить усі літери англійського алфавіту та ще й запам’ятає на кожну літеру ключові слова – і все це за допомогою веселих, грайли­вих і кмітливих віршів, які написала відома поетеса Галина Крук.

Абетка ремесел та професій #10

Що виготовляють бондар, різьбяр чи гончар, чим займаються журналіст, друкар, цукерник? Про це все малята дізнаються, прочитавши віршовану “Абетку ремесел і професій” авторства Надії Репети.

Книжка ідеально підійде малюкам і їхнім батькам, які з її допомогою зможуть пояснити дітям особливості різних фахів і ремесел, а також вивчити літери українського алфавіту.

Джерело Козакоріум

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини