Далай-лама висловив свій захват українцями (ВІДЕО)

25 вересня під час відкритого семінару з буддизму в Ризі духовний лідер Тибету Далай-лама XIV заявив, що захоплюється україцями, повідомляє СВІТUA з посиланням на Обозреватель.

За словами Валерія Боровика, який був присутній на багатотисячній зустрічі, присвяченій буддистській філософії та самопізнанню, було відведено час для запитань. Українець скористався нагодою звернення до Далай-лами й попросив його “сказати щось для українців”.

Духовний лідер Тибету несподівано заявив: “Я захоплююся рішучістю українців!” Боровик пояснив, що, перш за все, Далай-лама мав на увазі рішучість, з якою громадяни України дають відсіч російській агресії.

За словами українця, після цієї фрази зал зааплодував, а відразу після закінчення заходу до нього підійшла група росіян, які запевнили в тому, що не підтримують політику Кремля щодо України й перебувають повністю на стороні українців.

Боровик також повідомив, що візит Далай-лами до Риги навів на думку про можливість організації подібної зустрічі в Києві. За його словами, перші кроки для цього вже зроблено.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини