У Львові відбудеться фестиваль для літніх людей

У Львові відбудеться фестиваль «Золоті роки 2017». Фестиваль пройде з 28 вересня по 2 жовтня. Такий захід до Дня людей похилого віку проведуть у Львові вперше. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Ініціатором та організатором фестивалю стала громадська організація «Золоті роки».

«Фестиваль об’єднає однодумців «золотого віку», які продемонструють свої творчі можливості. У рамках фестивалю проводитимуться зустрічі для налагодження співпраці, відродження українських та слов’янських традицій. Об’єднавши ідеї, цілі, дії ми зробимо поважних людей щасливими та потрібними. Захід пройде під гаслом «Життя прекрасне. В мирі разом і назавжди», – розповіла організатор фестивалю, керівник ГО «Золоті роки» Людмила Гришко.

За її словами, участь у фестивалі візьмуть представники творчих колективів із 14 міст України, колективи з Білорусії, Словаччини та Болгарії.

28 вересня з 13:00 до 15:00 події фестивалю відбуватимуться у бібліотеці для дорослих, що на вул. Городоцькій, 285, а наступного дня з 13:00 до 17:00 – в Медіатеці на вул. Мулярській, 2а. У суботу та неділю з 14:00 фестиваль відбуватиметься у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького;

Останній день фестивалю 2 жовтня з 11:00 проведуть у Медіатеці на вул.Мулярській, 2а, а о 15:00 відбудуться заходи у Львівській обласній універсальній науковій бібліотеці, що на просп. Шевченка, 13.

До слова, програма для літніх людей «Золоті роки» стартувала у Львові в 2010 році.

Джерело: zaxid.net

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини