«ЗОЛОТИЙ ЛЕВ на вулиці – 2017»

Цього року фестиваль «Золотий Лев на вулиці- 2017» відбудеться з 30 вересня по 3 жовтня.

«Золотий Лев на вулиці» – це не просто вуличний фестиваль, а театральна європейська традиція і один з найпрестижніших театральних форумів України. Щороку він перетворює Львів на величезну театральну сцену, дарує яскраві враження і відчуття. Тут можна побачити вистави світового визнання, прем’єри, експериментальні постановки молодих театрів.

У 2017 році фестиваль буде проходити на окремих локаційних майданчиках (площах) Львова. Зокрема вистави будуть відбуватись в Трамвайному Депо, в дворику Львівської Ратуші, на спортивному майданчику Банківського інституту по вул..С.Стрільців,11, на площі перед Львівською Оперою та на площі Ринок. Вистави, які відбуватимуться на закритих майданчиках будуть платними.

Цього року глядачі матимуть змогу подивитися вистави вуличних театрів із України, Польщі, Португалії, Чехії. Загальна кількість глядачів, які дивитимуться вистави, буде сягати близько 100 000.

Безперечно, уже 28-ий рік, а саме стільки років вже нашому фестивалю, не обійдеться без колосального театрального карнавалу, в якому візьмуть участь артисти з різних країн світу.

Серед інших, глядачі матимуть змогу побачити такі театри, як Київський театр «ДАХ» з виставами «Цешо» та «Але вітер», театр з Польщі «Клініка лялєк» з виставою «Cyrk bez Przemocy», який є знаний в Європі і займав численні нагороди на престижних європейських театральних фестивалях, циркові колективи «Форматіс», «Планшет» та «Буффет», які з успіхом працюють в Угорщині, клоунська театральна програма «Enano» (Португалія), Краківський театр «Вагабунда» (Польща), Львівський академічний театр Воскресіння з новою виставою «Поїзд зі Львова», прем’єра якої відбулася в м.Каліш (Польща) та виставою «Чайка», яка вже була представлена на багатьох міжнародних театральних фестивалях Європи, театр «Слово і Голос» (Львів, Україна) та багато іншого.

Окрема, цікава, захоплююча програма чекає і на дітей. Крім видовищних циркових вистав діти зможуть пройти майстер класи від майстрів циркової та акторської майстерності.

Міжнародний театральний фестиваль «Золотий лев на вулиці -2017» – це завжди яскраво, видовищно, феєрично, цікаво та вражаюче. Театри, які будуть запрошені вже бачили на багатьох відомих театральних фестивалях в Європі. Тепер і Львів та гості нашого міста матимуть змогу насолодитися неймовірною атмосферою театрального вуличного дійства.

Отож запрошуємо Всіх до Львова з 30 вересня по 3 жовтня за новими неповторними враженнями!

Програма міжнародного театрального фестивалю «Золотий лев на вулиці-2017» (30 вересня – 3 жовтня)

30 вересня

10.00-14.00 Майстер – класи для дітей від майстрів циркового та театрального мистецтва (парк ім.І.Франка)
17.00-18.00 карнавальна хода за участю театрів України, Польщі, Чехії, Португалії (пл. перед Львівським Національним університетом ім. І.Франка–вул.Гнатюка – просп. Свободи – пл. перед Оперним театром).
18.00 Урочисте відкриття фестивалю з показом концертних номерів всіх театрів, а також представників влади (пл. перед Оперним театром).
19.00 Клоунська театральна програма з глядачами «Енано» (Португалія) (площа Ринок)
19.30 Вистава «ЦеШо» Київського театру «ДАХ» (Україна) – (трамвайне ДЕПО за адресою: перехрестя вул.Вітовського, вул.Сахарова, вул.Героїв Майдану )
21.00 Вистава «Поїзд зі Львова» Львівського академічного театру Воскресіння (дворик Львівської Ратуші)

1 жовтня

10.00-14.00 Майстер –класи для дітей від майстрів циркового та театрального мистецтва (парк ім.І.Франка)
14.00 Відкриття виставки Володимира Карашевського (театр ім.. Лесі Українки)
14.00-18.00 Ігрові атракціони для батьків та дітей від Краківського театру ВАГАБУНДА (Польща) – (пл. Ринок)
15.00 Клоунська театральна програма з глядачами «Енано» (Португалія) (площа перед Львівською оперою)
16.00 Вистава «Punch and Judy» театр 3 PL (Польща) – (площа Ринок)
18.00 Цирковий Квартет «Форматіс» (Київ, Україна) – (площа перед Львівською оперою)
19.00 Вистава «Але вітер» Київського театру «ДАХ» (Україна) (трамвайне ДЕПО за адресою: перехрестя вул.Вітовського, вул.Сахарова, вул.Героїв Майдану )
19.00 Вистава «Маскарад» вуличний театр «Хайлайтс» (Україна, Київ) – (площа перед Львівською оперою)

2 жовтня

10.00-14.00 Майстер – класи для дітей від майстрів циркового та театрального мистецтва (парк ім.І.Франка)
14.00-18.00 Ігрові атракціони для батьків та дітей від Краківського театру ВАГАБУНДА (Польща) – (пл. Ринок)
15.00 Клоунська театральна програма з глядачами «Енано» (Португалія) – (площа перед Львівською оперою)
17.00 Цирковий колектив «Буффет» (Київ, Україна) – (площа перед Львівською оперою)
18.00 Циркова група «Планшет» (Київ, Україна) – (площа перед Львівською оперою)
19.00 Вистава “Cyrk bez Przemocy” театр «Клініка Лялєк» (Польща) – (Спортивний майданчик в дворику Банківського інституту по вул.С.Стрільців, 11)

3 жовтня

14.00-18.00 Ігрові атракціони для батьків та дітей від Краківського театру ВАГАБУНДА (Польща) – (пл. Ринок)
15.00 Театр «І люди і ляльки» вистава «Божественна комедія» (Україна, Львів)- (площа перед Львівською оперою)
20.00 Вистава «Сад божественних пісень» театр «Слово і Голос» (Львів, Україна) – (дворик Львівської Ратуші)
20.30 Вистава «Чайка» Львівського академічного театру Воскресіння (Спортивний майданчик в дворику Банківського інституту по вул.С.Стрільців, 11)

Фестиваль відбувається за підтримки Міністерства культури України, Управління культури ЛОДА, Управління культури Львівської міської Ради, Львівської обласної Ради. Організатори фестивалю щиро вдячні їм за підтримку.

Про перебіг фестивалю переглядайте на веб-сайті фестивалю.

Джерело: lviv.travel

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини