Не пропусти: ТОП-5 виставок у Львові, які треба встигнути відвідати до кінця вересня

Закінчується вересень, на вулиці стає прохолодніше, тож пропонуємо вам зігріти тіло і душу у виставкових залах львівських галерей.

Сайт 032.ua підготував для своїх читачів добірку мистецьких виставок, які триватимуть до кінця вересня і які обов’язково слід відвідати.

Юрій Кох «Фактор Львова. Малярство»

Знаний львівський митець Юрій Кох зібрав найкращі свої твори з різних циклів («Стінопис». «Ардекох», «КОХаний Львів» та ін.) у одній експозиції та «розбавив» їх елементами з приватної колекції вуличних табличок. Історичні вулички та будівлі поєднуються на полотнах Коха із містичними елементами та портретами відомих людей. Детальніше дивіться у нашому сюжеті:

Коли? До 1 жовтня.

Де? Національний музей у Львові ім. А. Шептицького, пр. Свободи, 20.

Скільки? Ціна на квиток коливається від 1 до 9 гривень.

Дзвінка Загайська «Симетрія»

Молода художниця вперше пропонує широкому загалу оглянути свій живопис на склі, у поєднанні з тематичними інсталяціями. Головна ідея, якою пронизані усі твори — гармонія Всесвіту та внутрішня стійкість. Часом мистецькі об’єкти перегукуються із автентичним українським мистецтвом, що додає виставці особливого шарму та глибини.

Коли? До 4 жовтня.

Де? Галерея Львівської національної академії мистецтв (Кубійовича, 35б).

Скільки? Безкоштовно.

Дмитро Ківасьов «Країна загублених снів»

Художник з Херсонщини прибув до Львова, аби вперше презентувати його мешканцям свої твори. Автор створив власну систему оберегів, міфічних персонажів та героїв снів. Неймовірна енергія відображена на олійних полотнах із клаптиками паперу та тканини.

Коли? До 5 жовтня.

Де? Арт-галерея мадам Пальмгрен (Федорова, 8).

Скільки? Вартість квитків уточнюйте на касі.

Надія Міцкевич «Тім Талер, або Проданий сміх»

Відвідувачам театру пропонують оглянути серію ілюстрацій, створених для однойменного твору німецького письменника Джеймса Крюса. Художниця наслідує у техніці сюрреалістичні роботи Рене Магритта і роботи в стилі поп-арт.

Коли? До 7 жовтня.

Де? Перший театр (Гнатюка, 11).

Скільки? Вартість квитків уточнюйте на касі.

Василь Семенюк. Ювілейна виставка

Митець упродовж кількох десятків років працює із образами Ісуса Христа, які створює на склі, ліноритах та у кольоровій графіці. Основними темами робіт є Тайна Вечеря, Євхаристія, Несення хреста, Розп’яття, які художник намагається по-своєму осмислити та передати глядачам, використовуючи особливі кольори та композицію.

Коли? До 19 жовтня.

Де? Музей етнографії та художнього промислу (пр. Свободи, 15).

Скільки? Вартість квитків уточнюйте на касі.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини