Громадська організація з Тернополя заявила, що може встановити домашні сонячні станції за 20% їх вартості

Громадська організація “Еконовація” пропонує українцям встановлювати домашні сонячні електростанції потужністю від 10 до 30 кВт за 20% їх вартості.

Такі пільгові умови ГО з Тернополя обіцяє потенційним партнерам – своїм членам, які візьмуть участь у програмі з впровадження відновлюваних джерел енергії, зазначають на econovation.com.ua.

Передбачається, що учасник зазначеної програми платить 20% від вартості устаткування і встановлення сонячної електростанції і зобов’язується продавати обленерго неспожиту домогосподарством електроенергію за “зеленим тарифом”.

«Зароблені на «сонячних» кіловатах кошти підуть на погашення 80% вартості сонячної електростанції, – пояснюють у «Еконовації». – Після повного погашення інвестиційних коштів СЕС переходить у повне розпорядження домогосподарства та повертається заставна сума – 20% від вартості об’єкту».

Для участі у Програмі з впровадження відновлюваних джерел енергії необхідно мати

– дах або навіс для кріплення сонячних батарей з метою виробництва електроенергії (оптимальна площа 58 – 180 м.кв. з розташуванням на південь);
– фотографії покрівлі з південного боку, фотографії або координати приміщення з супутника;
– договір (або можливість його укладання) на підключення відповідної потужності з РЕМ (10-30кВт);
– 3-х фазну електромережу;
– документи, що підтверджують право власності на будівлю, на даху або фасаді якої буде встановлено СЕС;
– довідку, яка підтверджує доходи;

і найголовніше – членство в ГО «Еконовація»

Як зазначають в організації, конфіденційна інформація, яка не підлягає розголошенню, надсилається потенційним парнерам на вказану електронну адресу в контактних даних або на адресу, вказану представниками в регіонах. «Пакет документів для участі в програмі з впровадження ВДЕ буде підготовлено після підтвердження основних вимог, – пояснюють у ГО. – Установка сонячних електростанцій починається з монтажу всіх елементів системи (сонячних батарей та ін.) на даху чи фасаді будинку – учасника ГО «Еконовація».

У ГО “Еконовація” запевняють, що реалізують програму з впровадження відновлюваних джерел енергії, активно співпрацюючи з міжнародними фінансовими організаціями і фондами, територіальними громадами України, а також використовуючи урядові програми з енергоефективності.

Джерело: ecotown.com.ua

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини