На даху Львівського кіноцентру проведуть лекцію про бізнес

На даху Львівського кіноцентру, що на Володимира Великого, 14а, триває сезон літніх лекцій і кінопоказів від команди «Територія». 10 серпня о 20:30 там відбудеться тренінг «Бізнес.Ти.Україна» від співзасновника інтернет-компанії KindGeek Software, львів’янина Юрія Гнатюка.

«Будемо говорити про те, як у нинішніх реаліях розвивається український бізнес. Якщо ви вже вирішили, що хочете ним займатися, то мусите мати в арсеналі особисту стратегію, яка базується на правильних і чітких вимогах до себе. Сфокусуємось і на ній», – переконує спікер.

Юрій Гнатюк розповів ZAХID.NET, що на зустрічі представить новий проект – «Lvivland», який має популяризувати місто та регіон у світі завдяки відеоматеріалам. За його словами, це буде «відеовікіпедія про Львів».

Такі освітньо-розважальні зустрічі на даху Lviv Film Center влаштовують вже друге літо поспіль. Кожні два тижні, а то й частіше, організатори підшуковують спікерів, які є компетентні в конкретному напрямі та можуть донести щось пізнавальне для відвідувачів.

Після лекції відвідувачів чекає кінопоказ © Територія

«Наприклад, у нас був Роман Дерега, який розповідав про публічні виступи і про те, як подолати страх говорити для аудиторії. Нещодавно Андрій Степура ознайомлював із фокусами мови, що їх ми можемо застосовувати під час переговорів чи в повсякденному житті. Частими гостями лекцій є і мандрівники: кримчанин Сінавер Сейтумеров учив присутніх, як можна зекономити на подорожах, а львівська мандрівниця Христина Жук показала небанальні маршрути нашою країною», – розповідає один з організаторів такого дозвілля Сергій Марченко.

Опісля лекції глядачів чекає кінопоказ. Цього разу для перегляду команда «Територія» обрала кінострічку «Леон Кілер».

Вартість квитка – 80 гривень, придбати їх можна онлайн.

Джерело:
zaxid.net

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини