Рок-хор із Лондона, що встановив три рекорди Гіннеса, заспівав біля львівської Ратуші

До Львова приїхав масовий унікальний британський хор. Він співав в Барселоні, влаштовував флеш-моби в аеропорту Техасу. Піснями світових зірок Бон Джові, Бейонсе, Сема Сміта хористи вражали і Францію, і Швейцарію, а тепер і Україну.

Ці люди прилетіли з Лондона до Львова через Київ. Та майже десятигодинний шлях їх не втомив. Встигли дати благодійний концерт задля сиріт у храмі Петра та Павла, зібравши понад 10 тис. гривень, і містом погуляти, і навіть самим здивуватися.

«Наші хористи, коли побачили перший раз рахунок із ресторану, то мусили перевірити його п’ять разів, бо дуже дешево. Замовляли пиво, отримали приємне враження: наскільки дешеве пиво ‒ настільки смачне. Завтра будемо пробувати сало», ‒ розповіла лідерка Rock-Choir Христина Дмитрик.

«Ох, Львів такий красивий, неймовірний. Я хочу повернутися сюди знову. Ми сьогодні мали прогулянку містом. Ці старі будинки дуже красиві. Я дійсно хочу повернутися», ‒ додала учасниця Rock-Choir Джулія Херн.

Львів’ян розважали 65 хористів. Хоча насправді їх 26 тисяч, розкиданих по всій країні. За це вони й потрапили до Книги рекордів Гіннеса, а ще тому, що записали всі разом диск і входили свого часу в десятку найкращих. Вони можуть не вміти читати ноти і навіть не мати голосу, але головне, щоби вміли підняти настрій тому, хто поруч. Серед них і 90-річні, і 6-річні.

«Насправді вдома я співаю не багато. Більше люблю грати на гітарі ‒ це так я розважаюся», ‒ зізнався учасник Rock-Choir Джон Герісон.

Приїхали до Львова допомогти нашим дітям. Хоч мали вибір: Діснейленд або Україна. Та самі оплатили собі дорогу, знайшли готелі і прилетіли. А ще тому, що їхня лідерка Христина Дмитрик сама родом із Тернополя.

«Коли ми почули про проблему з Росією, то зібралися в Українському домі Лондона і дали благочинний концерт. А тепер ми приїхали сюди, до України, і до Львова. Далі вирушимо до Козової і Тернополя ‒ збираємо кошти на дитячі будинки», ‒ пояснила учасниця Rock-Choir Джулія Херн.

Кажуть, мріють про прямий авійрейс «Лондон ‒ Львів». Тоді вони співатимуть у цьому українському місті щомісяця.

«Концерт реально дуже сподобався! Хористи всі такі енергійні, яскраві! Прекрасно!», ‒ поділилися емоціями глядачі.

Джерело: zaxid.net/

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини