Відпочинок на озері в с. Муроване: все, що ви хотіли знати (фото, відео)

Ми розповімо Вам про озеро, яке розташоване у селі Муроване, всього за 4 км. зі Львова.

Як сюди доїхати?

В село Муроване курсують автобуси №114 та №9.

Автобус №114 їде з ринку Південний і у саме село Муроване через центр. Тривалість поїздки з центру і до озера становить 30 хв.

А автобус №9 їздить за схемою: вул. М. Максимовича – вул. Стрийська – вул. І. Рубчака – вул. Тролейбусна – вул. Володимира Великого – вул. Княгині Ольги – вул. М. Коперника – вул. П. Дорошенка – просп. Свободи – пл. Різні – просп. В. Чорновола – вул. В. Липинського – вул. Б. Хмельницького (Галицьке перехрестя) – с. Муроване.

Зупинити автобус варто на зупинці, яка має назву ТЕЦ-2. Після того, як ви вийдете з автобуса, вам треба буде повернути одразу праворуч, пройти 200м асфальтованою дорогою і ліворуч ви побачите озеро.

Інший варіант сюди добратися – це автомобілем. Після того, як ви минете Галицьке перехрестя треба повернути праворуч. Доведеться проїхати трохи дорогою, яка у дуже поганому стані, але згодом буде відремонтована дорога, тому не бійтесь, якщо спочатку побачите ями.

Скільки коштує вхід?

Потрапити на територію озера, яка є огороджена, можна безкоштовно. Що цікавого, минулого року, вхід коштував 10 гривень, безкоштовно могли зайти на територію озера тільки ті, хто жив в Мурованому. Цього ж року, вхід тут вільний для усіх і навіть на вихідних.

Що тут є?

На території озера є чистий пляж, два біотуалети і кілька роздягалень.

Також тут можна пограти у волейбол, бо є волейбольна сітка і посмажити шашлики.

На території озера є дві альтанки і кілька мангалів.

Вода в озері чиста. Принаймні точно чистіша за ту, що була минулого року. Спеціально для цього сюди запускають ось таку велику рибу:

Що по чому

Орендувати альтанку на увесь день можна за 250 гривень. У ціну входить одразу мангал.

Якщо ви хочете орендувати сам мангал, то це обійдеться вам у 50 гривень.

Біля входу є місце для парковки, де можна безкоштовно припаркувати свій автомобіль.

Чого тут немає?

На території озера немає душових кабінок, відтак, прийняти душ ви зможете лише у себе вдома.

Тут заборонено купатися і немає рятувальників.

Також тут дуже мало контейнерів для сміття. Ми побачили тільки один, тому, напевно, треба везти сміття до Львова.

Раніше на території озера можна було придбати щось поїсти, сьогодні ж тут нічого не продають, відтак не забудьте купити собі щось перекусити  завчасно.

До речі, як тільки ви вийдете з автобуса – на повороті буде розташований магазин. Якщо ви не встигли нічого купити поїсти у Львові, то можете щось купити там. Ціни помірні.

Джерело: 032.ua

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини