З 12 червня до Польського Холму за 203 грн

ПАТ «Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на поїзд № 751/752 Ковель-Холм. При цьому, придбати проїзний квиток можна буде тільки в міжнародних залізничних касах.

Про це повідомляє leopolis.news з посиланням на ЦТС.

Ціна квитка на поїзд складе 203,24 грн. Однак, як інформують в «Укрзалізниці», ціна може коливатися в різні дні, в залежності від поточного валютного курсу. Відзначимо, що раніше очікувалося, що вартість проїзду буде складати 130-150 грн . Крім того, на сайті УЗ цей потяг поки відсутній в розкладі.

Нагадаємо також, що голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун заявив, що перший рейс відбудеться 12 червня. Маршрут буде обслуговуватися складом рейкобуса Pesa, розрахованого на 182 пасажирів.

Разом з тим, в УЗ прогнозують, що, якщо буде великий попит на перевезення на цьому напрямку, компанія буде залучати інший рухомий склад.

Крім того, Войцех Балчун анонсував вже в червні початок продажу квитків через інтернет на інший поїзд в польському напрямку – Київ-Перемишль :

«Ми інтенсивно пропрацювали це з польською стороною. Питання було не тільки з нашого боку, а треба було інтегрувати дві комп’ютерні системи і врахувати часову різницю. Ми знайшли взаєморозуміння, компроміс, і я впевнений, що в середині червня вже цей проект стартує», – заявив топ-менеджер «УЗ».

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини